Sis activitats per a un diumenge en família

A la Regió Metropolitana de Barcelona, hi ha una gran diversitat d’opcions per gaudir d’un diumenge diferent i enriquidor en família. Des de propostes culturals fins a activitats esportives, passant per visites a espais naturals i recreatius. A TRAM n’hem fet una tria i et portem fins a sis propostes adequades per a tothom:

  • Can Negre (Bon Viatge, T1 i T2). Aquesta masia del segle XVII, a Sant Joan Despí, té molt a explicar, ja que forma part de la història arquitectònica del país. Josep Maria Jujol i Gibert, el deixeble d’Antoni Gaudí, va reformar-la del tot per tal d’adaptar-la a l’estiueig del seu propietari, Pere Negre, i avui en dia aquesta obra arquitectònica acull activitats culturals i ha esdevingut un centre intel·lectual amb moltes ofertes interessants. A prop, hi ha una altra obra emblemàtica de la població, anomenada popularment Torre dels ous (oficialment, Torre de la Creu). Des del Centre Jujol – Can Negre, surt  l’Itinerari Jujol, en el qual es poden visitar amb guia aquestes dues magnífiques cases modernistes, i també es poden observar altres elements arquitectònics, com la Torre Jujol, la Casa Rovira o la Casa Serra-Xaus.
  • Parc de Torreblanca (Sant Feliu | Consell Comarcal, T3). Un pulmó verd de dotze hectàrees dividides entre els municipis de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat. És un dels parcs més desconeguts i amb més potencial de tota la Regió Metropolitana, on trobaràs des de palaus modernistes i fonts particulars, fins a grans esplanades verdes. Un espai de luxe per anar a passar el dia amb família i amics, per aprofitar per fer esport o per fer-hi un pícnic en bona companyia.  Un jardí romàntic de finals del segle XIX  que et permetrà entrar en un món ple d’encant i misteri.
  • Instal·lacions del Futbol Club Barcelona (Avinguda de Xile, T1,  T2 i  T3). Si et mou més el món de l’esport o ets un fidel seguidor del Barça, les instal·lacions del Futbol Club Barcelona estan obertes durant tot el cap de setmana. Des del famós museu del Barça fins a  la pista de patinatge sobre gel, el club de Barcelona ofereix una àmplia gamma d’activitats per fer pinya. Actualment, l’Spotify Camp Nou està en obres, de manera que no podràs visitar l’estadi.
  • Museu de la Música (Auditori | Teatre Nacional, T4). En el cas que busquis un museu diferent i sobretot adequat per als més petits de la casa, el de la música agrupa una col·lecció d’instruments musicals d’arreu del món d’allò més interessant. És també un punt informatiu sobre les diferents cultures del planeta a partir de la musicalitat de les diverses regions, i compta també amb un espai dedicat a la música que consumim avui en dia. En una passejada de pocs minuts, també hi trobaràs el museu del Disseny.
  • Bosc Urbà de Barcelona (Fòrum, T4). Si el que busques és una opció més dinàmica i per fer amb grup, el Bosc Urbà és l’opció perfecta. Amb més de 30 atraccions de tots els tipus i per a tots els públics, aquest espai s’ha convertit en tot un reclam de la zona, que a més està acompanyat d’unes vistes estupendes. Tirolines, ponts, túnels, xarxes amb diversos nivells de dificultat… hi ha activitats per a tots els gustos!
  • Zona de bany del Fòrum (Fòrum, T4). I per si ets dels que ja està patint la calor de valent, et proposem un espai molt pintoresc i al mateix temps poc conegut. Aquesta zona de bany és coneguda com la platja sense sorra, ja que és com una espècie de piscina d’aigua salada formada per blocs de ciment en forma d’escala. És un espai íntim i reservat, pel fet que queda lluny de la densitat de Barcelona, i es pot convertir en un lloc perfecte per prendre el sol i menjar-hi quelcom.

Així que ja ho saps, aquí tens sis activitats diverses a fer per si tens algun diumenge lliure i el vols compartir amb amics o família!

Share