Nou petons musicals per escoltar al tramvia

Diuen que la primavera la sang altera… i entre el bon temps, i que Sant Jordi està a punt d’arribar, potser sí que és veritat! Per arrodonir-ho, aquest dissabte 13 d’abril és el Dia Internacional del Petó, en homenatge a una parella de Tailàndia que es va besar sense parar durant més de dos dies, trencant així un Guinness World Records.

Nosaltres, però, et proposem celebrar-ho amb música i, per això, des de TRAM hem seleccionat  9 hits atemporals perquè puguis complementar el teu viatge amb cançons que evoquen l’amor, però sobretot, els petons. Per a qualsevol dia que tinguis l’enamorament pujat!

En aquesta llista trobaràs cançons per a tots els gustos: algunes de més mogudes que d’altres; en català, castellà i anglès; alguns  grans clàssics de tots els temps i d’altres de més recents. 

  • Beso, de Rosalía & Rauw Alejandro (2023. Un dels temes més populars de la dècada no podria faltar en aquesta llista de recomanacions. Una cançó perfecta per començar el dia amb energia camí a la feina amb transport públic.
  • I Kissed a Girl, de Katy Perry (2008). És un dels temes pop per excel·lència de la dècada dels 2000 que ben segur que t’animarà en qualsevol trajecte que facis a bord del tramvia. 
  • Besos, d’El Canto del Loco (2005). Un dels grans clàssics de la música espanyola rock que, ben segur, aconseguirà que tinguis un viatge ben animat. 
  • Save Your Kisses for M, de Brotherhoof of Man (1976). Una cançó guanyadora d’Eurovisió ideal per a aquelles persones que durant el viatge amb TRAM es volen transportar als anys 70 del segle passat.
  • La Flaca, de Jarabe de Palo (1996). El hit de Pau Donés que, de totes totes, et farà desconnectar del món exterior mentre durant el teu trajecte.
  • Kisses of Fire, d’ABBA (1979). En qualsevol llista de “hits” hi ha d’haver tant sí com no, alguna cançó d’ABBA… i aquesta no és una excepció! Una cançó ideal per afrontar el dia amb alegria.
  • Fes-me Petons, de Manel (2013). Els Manel aporten la petjada de música catalana a la llista. Amb aquest single de la banda barcelonina, podràs transportar-te amb gust de melancolia durant el teu trajecte…
  •  The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss), de Cher (1963). Els anys seixanta també són un bon company de viatge i ningú millor que la Cher per mantenir-te amb l’energia ben amunt.
  • Boig per tu, de Sau (1990). I un dels grans clàssics de la música catalana per tancar aquesta llista, sobretot per si tens un dia baix i et ve més de gust relaxar-te i gaudir del paisatge… 
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *