Tres exposicions que no et pots perdre

Barcelona és una ciutat plena de cultura i activitat. Una ciutat plena de vida, en la qual museus, galeries, sales, centres d’art, etc. programen, al llarg de l’any, un ampli ventall de mostres i exposicions de tota mena. N’hi ha per a tots els gustos i estem convençuts que sempre trobaràs alguna que s’adigui a les teves aficions i gustos culturals, tant per visitar en família, en solitari o amb un grup d’amics.

Per facilitar-te la feina de triar quina pot ser la pròxima exposició que visitis, nosaltres te’n proposem tres, a prop d’una parada de TRAM, perquè encara et sigui més fàcil arribar-hi. La nostra tria són mostres sobre disseny, fotoperiodisme i collage.

  • Miguel Milá, documents per a una exposició. Fins al 14 d’abril, al Museu del disseny de Barcelona (Glòries, T4, T5 i T6).  L’exposició fa un recorregut per la trajectòria personal i professional de Milá. Entre els projectes que es mostren, destaca l’interiorisme dels vagons de metro de Barcelona dels anys 1980 i 1990. Pots visitar l’exposició els dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 20 h, i els dijous de 15 a 20 h. L’entrada és gratuïta.
  • Consuelo Kanaga. Copsar l’esperit. Fins al 12 de maig, al Centre de Fotografia KBra de la Fundació Mapfre (Ciutadella I Vila Olímpica, T4). És la primera exposició que presenta a Europa una àmplia retrospectiva del conjunt de la trajectòria (sis dècades) de la  fotoperiodista nord-americana que va retratar els conflictes socials de l’època. Va ser una de les poques dones que va arribar a exercir professionalment el fotoperiodisme, a la dècada de 1910 als Estats Units. La mostra es pot veure de dimarts a diumenge, d’11 a 20 h.
  • Pep Duran. Papers d’ombra. Fins al 25 de maig, al Museu Can Framis. Fundació Vila Casas (Ca l’Aranyó, T4). La mostra recull la totalitat de fotocollages de l’artista, fets amb antics decorats de paper, creades al llarg dels anys i en els quals es revela l’ús tant de l’anvers com del revers dels papers. Tots els treballs presentats són inèdits. Obert de dimarts a dissabte, d’11 a 18 h, i diumenges, d’11 a 14 h. Preu entrada: 8 €.

Si vols més informació de la cartellera d’exposicions que es poden veure aquest mes, pots consultar l’agenda de Barcelona de l’abril en aquest enllaç.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *