Et portem al teatre

L’oferta cultural de Barcelona i l’àrea metropolitana és extensa i variada. Tant si vols riure com plorar, estem convençuts que trobaràs una proposta d’arts escèniques que s’adigui al teu estat d’ànim. Et ve de gust passar una bona estona escoltant un monòleg ben divertit o prefereixes gaudir d’un bon musical? Endavant, fes una recerca per la cartellera i apunta-t’hi!

Si, a més, vols participar en un gran repte col·lectiu, participa en la campanya Cap Butaca Buida, una iniciativa pionera de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya que vol omplir totes les butaques del màxim de teatres el dissabte 16 de març. La iniciativa neix amb el propòsit d’arrelar una diada nacional del Teatre a l’alçada d’altres jornades culturals massives com Sant Jordi. A partir del mes de febrer es posarà en marxa el comptador del total de butaques disponibles i les entrades venudes fins al moment, activant un compte enrere a mesura que es vagin omplint. Consulta l’oferta d’espectacles al web, tria la teva butaca, seu i gaudeix de l’espectacle!

Però, si vols anar al teatre els pròxims dies, des de TRAM et proposem alguns espectacles que es fan sales a les quals podràs arribar en tramvia. T’ho posem fàcil!

  • Teatre Nacional de Catalunya. Parada Auditori / TNC (T4) o, també, parada Glòries (T4, T5 i T6). 
    La programació d’aquest mes de febrer inclou Els Watson, de Laura Wade, una comèdia britànica brillant i enginyosa. A la Sala Gran (fins al 17 de març).
    A la Sala Tallers (fins al 25 de febrer), pots veure Acampada, de Pont Flotant. Una oportunitat per conviure, aprendre i gaudir de la diversitat. 
    I, a la Sala Petita (del 29 de febrer al 31 de març), és el torn d’Entrevistes breus amb dones excepcionals, de Joan Yago. Què passa quan la defensa a ultrança de la llibertat individual posa en perill la nostra manera d’entendre el món? 
    Per a més informació de la programació dels mesos vinents, consulta aquest enllaç.
  • Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí. Bon Viatge (T1 i T2). 
    La programació de febrer està formada per l’espectacle de Tortell Poltrona (diumenge 18 a les 18 h); Upon Entry, dins el cicle Gaudí (dijous 22 a les 20 h), i Juguem?, de la Cia. Ninnus (diumenge 25, a les 10.30 h). Pots consultar la programació dels mesos següents d’aquest i altres espais de la ciutat en aquest web.
  • Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà. Les Aigües (T1 i T2).
    El diumenge 25, a les 12 h, la Sala Ramon Romagosa proposa l’espectacle familiar Cuida’l. És una obra molt visual i curta. Un espectacle pensat per a infants a partir dels 3 anys que, a través de la música, llums i diferents elements visuals, endinsa l’espectador en un món imaginari que atrapa des del primer moment. L’obra està inclosa en la programació Apropa Cultura, per garantir l’accés a la cultura entre els col·lectius vulnerables.

Una oferta variada que pots complementar consultant la cartellera barcelonina en aquest web. Riures, llàgrimes i moltes sorpreses!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *