8 espais per fotografiar els llums de Nadal

Amb l’arribada de les festes de Nadal, l’enllumenat urbà es converteix en un espectacle que fa brillar carrers i places. Els llums nadalencs de cada cantonada no només il·luminen, sinó que també transformen els carrers en una desfilada de màgia, alegria i color. I en la foscor dels vespres, les càmeres de fotografia (i també del mòbil) són les aliades perfectes per capturar la seva essència, creant efectes lumínics i atmosferes encantadores.

Aprofita l’ocasió per treure l’artista que portes a dins i immortalitza l’esperit nadalenc en cada fotografia! Calçat amb unes sabates ben còmodes, agafa el teu títol habitual de transport per viatjar en tramvia, i no oblidis la càmera. Surt a gaudir de l’enllumenat especial d’aquesta època de l’any:

  • Passeig de Sant Joan, entre l’avinguda de Vilanova i la gran via de les Corts Catalanes. Instal·lació inspirada en l’estil kwaii (bufó) i en els còmics japonesos (parada Marina – línia T4)
  • Eix Comercial de Sant Martí (parades Sant Martí de Provençals i Espronceda – línies T5 i T6)
  • Plaça de Comas, Les Corts (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)
  • Eix Comercial de les Planes de Sant Joan Despí i façana de Can Negre (parada La Fontsanta – línia T2)
  • Plaça Vuit de Març de Sant Feliu de Llobregat (parada Sant Feliu | Consell Comarcal – línia T3)
  • Plaça Catalunya i Museu Can Tinturé d’Esplugues (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3)

En el centre comercial L’Illa Diagonal (parada Numància – línies T1, T2 i T3), com cada any, s’ha instal·lat una pista de gel ecològica i compromesa amb una causa solidària. Aquesta pista està confeccionada amb un material sintètic compost per substàncies respectuoses amb el medi ambient, oferint una experiència gairebé idèntica a la del gel natural. La recaptació obtinguda de les entrades el 22 de desembre (patinada solidària – 6 €) serà donada a la fundació Sonrisas de Bombay, organització sense ànim de lucre que treballa per erradicar la pobresa i restablir els drets humans en les zones més desfavorides de l’Índia, Bangladesh i Nepal.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *