Regals amb valor solidari: 5 propostes per aquest Black Friday

El Black Friday és un dels dies més esperats de l’any per la quantitat de descomptes que les botigues ofereixen. En contraposició a aquest dia, el Giving Tuesday (celebrat també a finals de novembre) va néixer amb la intenció de revertir el consumisme i dedicar els esforços a la generositat i la solidaritat, encoratjant a les persones a fer donacions i col·laborar amb causes solidàries.

Les associacions al seu torn, per contribuir d’una manera diferent de la investigació i posada en marxa dels seus projectes, solen oferir regals solidaris que no només porten somriures als éssers estimats, sinó que també il·lumina la vida d’altres persones necessitades.

Et convidem a celebrar el Black Friday més solidari amb una selecció de 5 productes que tenen un impacte positiu en l’entorn:

1. Calendari de Bombers (10 €)

Diversos cossos de bombers, de la mà de nens i nenes que han visitat l’Hospital de Sant Joan de Déu són els protagonistes del calendari solidari. Les donacions es destinen a programes de recerca en malalties infantils i programes socials d’atenció a la infància en risc d’exclusió.

2. Bufanda de la iaia (15 €)

En les trobades intergeneracionals de l’associació Amics de la Gent Gran s’han teixit diverses bufandes de colors: totes úniques gràcies a la manufactura artesanal.

3. Peluixos Panda (a partir de 10 €)

Els peluixos són regals clàssics, però aquests de WWF tenen un significat molt positiu: són fabricats de manera responsable amb les persones i el medi ambient a partir del reciclatge d’ampolles de plàstic. Les donacions recaptades ajuden a defensar les espècies animals més amenaçades del planeta, com rinoceronts, elefants o abelles.

4. Bossa bebè forçut (10 €)

Sabies que els nadons neixen amb una gran força a les mans i als peus? La Fundació Josep Carreras ha creat una bossa d’estil totebag amb un disseny de la il·lustradora Cinta Arribas, un nadó forçut amb forma de croissant. És un objecte pràctic, una declaració de moda i personalitat… i que ajudarà a la investigació de les leucèmies infantils!

5. Mitjons (10 €)

Fer el pallasso és d’allò més divertit! I de fer riure, Pallapupas en sap molt, ja que porten més de 20 anys regalant somriures a 9 hospitals de Catalunya. I per dur la diversió als peus, Pallapupas proposa uns mitjons solidaris de piquets de colors.

Si vols fer un regal ben diferent, els Regals blaus d’UNICEF (a partir de 7 euros) s’envien, en representació d’una persona, a infants en situació vulnerable. Es tracta d’articles imprescindibles per al seu benestar diari, ja sigui en relació amb la seva salut o educació. La botiga ofereix una àmplia gamma de productes, que van des de roba de llit, vacunes, snacks energètics fins a diversions en forma de jocs.

La solidaritat sí que és un bon regal de Black Friday!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *