5 espais per gaudir de La Mercè en Tram

Les Festes de la Mercè ja són aquí! I enguany, tal com passa des de fa anys, l’oferta lúdica s’ha distribuït en diferents punts de la ciutat per apropar les festes a tothom. En aquesta edició 22 localitzacions i equipaments albergaran actuacions musicals, exposicions, espectacles i visites guiades.

A l’Avinguda Maria Cristina se celebrarà un dels espectacles més esperats i que clausura les festes, el Piromusical (dilluns a les 22 h), que commemorarà el 30 aniversari del festival Sónar. Molt similar és el XXIV Festival Pirotècnic Internacional, a la platja de la Barceloneta (parada Ciutadella | Vila Olímpica), avui a les 22 h, en aquesta ocasió, per donar la benvinguda a La Mercè. En aquest mateix espai, diumenge, el festival Geometrics enlairarà 200 drons per sobrevolar el litoral i il·luminar el cel amb diverses formes i figures.

La millor manera de gaudir de totes les activitats és desplaçant-se en transport públic. En Tram podràs arribar a les següents propostes:

  • C. de Menéndez Pelayo (parada Palau Reial – línies T1, T2 i T3): concerts de Buhos, Chanel i Abraham Mateo i The Sants, avui a partir de les 21 h.
  • Parc de l’Estació del Nord (parada Marina – línia T4): en aquest espai tindran lloc diversos espectacles, com la dansa tradicional Magic of Ukrainian Folklore (demà a les 12 h), les titelles L’Extraordinària (demà a les 15.30 h) i circ Random (demà les 21.30 h).
  • Parc de la Ciutadella (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4): durant el cap de setmana s’instal·la la fira d’alimentació sostenible Terra i gust, i, en finalitzar, a les 13 h, tancarà el concert Spice Berberechos feat. Carles Dènia + Mélodie Gimard.
  • Platja del Bogatell (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4): És escenari de la millor música, com Ginestà, Zoo i Vicco, avui a partir de les 22.30 h, i el dissabte, a partir de les 19.30 h, Sexenni i Suu.
  • Moll de la Fusta (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4): demà caldrà matinar per fer una activitat ben original, la 94a edició de la travessia d’aigües obertes, a les 8.30 h, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Aquests dies moltes entitats obriran les portes a la ciutadania, com ara el Museu del Disseny, el Poble Espanyol, el Museu de la Música, el Museu de la Xocolata o el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, entre altres. Consulta el llistat complet al web. I si tens la sort de dir-te Mercè, fins diumenge tens entrada doble de franc al MNAC!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *