Espectacles de circ a La Regadora 2023

Sabries dir el nom d’algun dels pallassos més cèlebres? Pepa Plana, Charlie Rivel, Tortell Poltrona, Gaby, Fofó, Miliki… tots tenen en comú la seva passió per la comèdia i per les arts circenses. Però malgrat la seva popularitat, és poc habitual la celebració de festivals de clown, ja que les actuacions solen formar part de festivals que combinen diverses arts escèniques.

La Regadora, el festivalet de circ del Centre Cívic Besòs i el Maresme (parada Besòs – línies T5 i T6) trenca cada any amb aquesta barrera apostant per actuacions 100% de clown i teatre de carrer, amb acrobàcies i dansa:

  • Dimarts 11 de juliol: YouGur, amb la Cia. Carlo Mô
  • Dijous 13 de juliol: Pòker de iaies, amb Cia. Pòker de iaies
  • Dimarts 18 de juliol: Tot sol… i núvol, amb la Cia. Le Puant
  • Dijous 21 de juliol: Welcome, amb la Momo Cia

Tots els espectacles comencen a les 19 h, amb entrada lliure per a tots els públics.

Durant el mes de juliol també es podrà visitar l’exposició NUS creada per la Central del Circ, amb les col·laboracions de Marissa Paituví, investigadora i creadora, i la fotògrafa Marta Garcia Cardellach. L’exposició, sobre la creació estètica en el circ contemporani, es traslladarà a la seva seu a partir del 28 de juliol.

I és que molt a prop del Centre Cívic Besòs i el Maresme s’ha instal·lat de manera permanent la Central del Circ, un espai de creació, entrenament, i residència destinada a artistes professionals de les arts del circ. Des del 2011, la Central del Circ disposa d’un espai de 3.500 m² al Parc del Fòrum per a la pràctica de gairebé totes les disciplines circenses, amb sales per a la recerca i creació artística, una sala d’exhibició, un gimnàs, espai per emmagatzemar el material d’entrenament, vestidors, cuina i espai de lleure.

En aquest espai totes les persones aficionades i professionals del circ poden formar part de manera puntual (entrada diària a partir de 8 €) i el públic, pot participar dels diferents espectacles que se celebren, com ara l’acció performativa de l’artista Josefina Colli en el marc de l’exposició Nus (divendres 14 de juliol, a les 17 h).

Pots consultar l’agenda completa al web.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *