Et convidem a la sisena edició del TRAM Barcelona Open

El Reial Club de Polo de Barcelona és la seu, un any més, d’un dels tornejos referents del tenis en cadira de rodes del món. Del 24 al 28 de maig més de 70 jugadors i jugadores de 15 nacionalitats diferents participaran en un total de 80 partits, en mode individual i doble, i en les categories de femení, masculí i quad (en aquesta categoria els esportistes tenen  afectades com a mínim tres extremitats).

La novetat d’enguany és que el torneig ha assolit la màxima categoria, l’ITF1, esdevenint a Espanya el primer campionat que arriba a aquest nivell. Només hi formen part 10 tornejos a tot el món!

Fa temps que el TRAM Barcelona Open és considerat un dels 10 tornejos més importants del circuit mundial Uniqlo Wheelchair Tennis Tour, ja que també es tracta del campionat de preferència en la preparació de la gira de terra prèvia a Roland Garros. De fet, participaran els líders actuals en les tres categories: Alfie Hewett i Gustavo Fernández (masculí); Diede De Groot, Yui Kamiji, i Jiske Griffioen (femení); i Niels Vink (quad).

Dimecres i dijous serà el torn de les rondes d’individuals i de dobles, i, el cap de setmana, l’emoció serà màxima amb les semifinals i finals:

Divendres

  • A les 9.30 h: Quarts de final d’individual masculí i femení
  • A les 15 h: Semifinals de dobles masculí, femení i quad

Dissabte

  • A les 10 h: Semifinals d’individual masculí i femení, i final de quad
  • A les 15 h: Final de dobles masculí, femení i quad

Diumenge

  • A les 10 h: Final d’individual femení i masculí, i lliurament de premis

Pots assistir de franc reservant les entrades prèviament al web. Tant si pots assistir com si no, també pots col·laborar d’una manera més activa fent una donació econòmica de qualsevol import a la Fundació Cruyff, organitzadora del torneig. Johan Cruyff va engegar la Fundació fa més de 25 anys, amb l’objectiu de desenvolupar i donar suport a projectes socials a través de l’esport a més de vint països, millorant així la condició física de nenes, nens i joves amb necessitats especials.

T’hi esperem!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *