Dues activitats culturals per celebrar el Dia de la Mare

De mare, només n’hi ha una, però d’activitats per a fer amb ella, milions! 

Quina millor manera de celebrar aquest dia amb no una activitat, sinó dues molt similars entre si però alhora diferents. Ambdues estan vinculades a l’art, en un cas, en l’art visual, i en l’altre, en l’art de la paraula: la poesia.

Demà dissabte, durant tot el dia, se celebra el Poblenou Open Day 2023, una jornada de portes obertes en la qual més de 60 galeries, estudis d’artistes i altres espais creatius ofereixen activitats (la major part de franc) com exposicions i tallers vinculats a l’art i la cultura. Aquest esdeveniment és organitzat anualment (i des de l’any 2012) per l’associació Poblenou Urban District, en col·laboració amb professionals, empreses i entitats del sector creatiu i cultural del barri per fomentar la vida cultural i artística entre el veïnat.

Participa amb la mare i amb tota la família a la classe de pilates (a les 12 h, als Jardins Mercè Plantada –parada Marina, línia T4 –), al taller de serigrafia (a les 12 h, al FabLab Barcelona –parada Marina–), a la visita guiada a la sala de teatre Casino l’Aliança (a partir de les 12 h, a rbla. del Poblenou 42 –parada Pere IV, línia T4–) i visita l’exposició Bd Barcelona Design (a partir de les 10, al carrer Ramon Turró, 126 –parada Marina–). En general, cal reservar plaça. Consulta totes les activitats al web i reserva la plaça.

A partir de dimarts dia 9 de maig, continua celebrant el dia de la mare amb el festival Barcelona Poesia, la iniciativa anual de promoció de la poesia com a forma d’expressió literària i artística.

Enguany, ja en la seva 26a edició, les activitats destacades són els recitals, les lectures de poemes, i el lliurament del premi Jocs Florals, dimecres dia 10 a les 17 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. A les 20.30 h, a la Sala Beckett (c. Pere IV, 228 –parada Pere IV, línia T4–), l’escriptora Núria Perpinyà conduirà la lectura dramatitzada del llibre de poemes Cels Canviants. Consulta l’agenda completa al web.

Si et ve de gust una activitat més animada i esportiva, aquest diumenge posa’t les sabatilles esportives i surt amb la família a fer la 43a cursa d’El Corte Inglés, encara amb inscripció oberta.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *