Descobreix el cartell de La TRAMa 2023!

Torna el concurs de relats col·lectius de TRAM: La TRAMa! El certamen literari anual convocat per TRAM i l’ATM on cinc autors i autores reconeguts comencen els relats que després les persones participants coescriuen en equips de 10. Els autors i autores escollits enguany per iniciar els relats i participar-hi són:

  • Sergi Belbel. Un dels noms més representatius del teatre a Catalunya. És autor, director, traductor teatral i professor. Les seves obres s’han representat arreu del món i ha estat reconegut amb diversos guardons com el Premi Nacional de Literatura Dramàtica o el Premi Nacional de Teatre.
  • Natza Farré. Periodista i escriptora, ha estat la veu i cara de diversos programes de ràdio, televisió i pòdcasts. A les seves obres i aparicions plasma la realitat de manera crítica i feminista, sense deixar de banda l’humor.
  • Eva Piquer. Periodista cultural, professora i escriptora. És la directora de Catorze, magazín cultural guardonat amb el Premi Nacional de Cultura. Col·labora en les seccions culturals de diversos mitjans i ha publicat una dotzena de títols.
  • Estel Solé. Actriu, poeta i dramaturga. Autora de diverses obres teatrals representades a Llatinomèrica. Ha participat en recitals de poesia a més de publicar novel·les i reculls de poemes.
  • Matthew Tree. Escriptor d’origen britànic, ha col·laborat amb diversos programes, publicacions i mitjans anglesos i catalans. Activista i defensor de la llengua catalana, ha escrit diversos llibres en anglès i en català.

Cinc autors i autores de primera línia que seran els encarregats de començar les quatre primeres ratlles d’un relat, amb l’única condició que hi surti el tramvia en algun moment. Relats de ciència-ficció, d’aventures, policíacs, distòpics… això ja dependrà de la imaginació de cada participant.

Els equips estaran formats per 10 persones, inclòs l’autor o autora que ha començat el relat, i entre totes s’anirà creant, mitjançant torns, el relat més rodó. Cada participant podrà escollir l’equip de quin autor o autora vol participar a partir del 17 d’abril.

Premis per a totes les persones participants de La TRAMa

  • Guanyadores: les 10 persones coautores del relat guanyador tindran 3 mesos de transport públic gratuït (rebran tres targetes de transport T-usual d’una zona), tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA, un val de 100€ per a la llibreria La Carbonera, un taller d’escriptura de 20 hores a Escriptura Natural i 3 entrades dobles per a la temporada 2023/24 del TNC.
  • Totes les persones inscrites i participants en el concurs que escriguin almenys un fragment vàlid gaudiran d’una targeta de transport T-casual d’una zona, tres mesos de subscripció gratuïta al diari ARA i un taller d’escriptura de 2 hores a Escriptura Natural.

La TRAMa és en línia, només cal que cada participant escrigui els seus fragments en el torn que correspongui. És un concurs organitzat i gestionat per Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals, que també és responsable del desenvolupament tecnològic del joc.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.