Activitats per gaudir el Dia del Pare

El Dia del Pare és una data especial celebrada arreu del món. La majoria de països europeus prenen com a referència la festivitat de Sant Josep, el 19 de març, però en altres indrets, com Rússia, se celebra el 23 de febrer, coincidint amb el Dia dels Defensors de la Pàtria. En alguns països de l’Orient Mitjà, com Jordània o Líbia, la festivitat es trasllada al primer dia d’estiu, el 21 de juny. I si bé el pare és la figura principal, hi ha espai per a compartir aquest dia amb tota la família: mares, avis i amics!

Una proposta per passar-ho diferent i divertit és convertir-se en turista durant un dia. Amb el TRAM pots fer una ruta en trenet pel parc de Can Mercader de Cornellà, visitar el Museu de Matemàtiques i, a continuació, el Museu Palau Mercader, ambdós de franc amb la Ruta del TRAM. A Sant Just Desvern el dia comença descobrint el Lacus de l’antiga vil·la romana al parc de Camp Roig, visitant el refugi antiaeri (gratuït), i finalitzant el dia pujant al mirador de Sant Just, a 105 metres d’altura!

Utilitzant la nova bicicleta metropolitana compartida AMBici pots practicar esport alhora que et desplaces en un transport 100% sostenible. Fent una reserva a través del web o l’app pots arribar fàcilment a altres municipis que no tenen tramvia, com el Prat de Llobregat (aprofita per passejar pel Delta i remullar els peus a la platja) o Sant Boi de Llobregat (les termes romanes no et deixaran indiferent).

Les persones que prefereixen l’esport disposen d’una gran zona amb mil i una activitats al Parc Fluvial del Besòs. Caminar, practicar escalada en el rocòdrom, pedalar i reparar la bicicleta en els espais habilitats… i, en acabar, descansar a la gespa fent un pícnic.

Si cal recarregar les piles, una proposta més relaxada és la visita a la fàbrica d’Anís el Mono a Badalona, dinar en un restaurant amb vistes a la platja i reposar l’àpat a la sorra. Per a les persones més intrèpides (i si les onades ho permeten), una idea inoblidable és practicar paddle surf, caiac o windsurf.

Feliç Dia del Pare!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *