Festa de la lectura al Museu del Disseny

T’agrada la literatura i tens infants de fins a 15 anys? Si has respost de manera afirmativa, reserva aquest cap de setmana per passar-ho d’allò més bé al Festival FLIC!

El Festival FLIC de literatura i arts infantil i juvenil és un esdeveniment cultural anual celebrat al Museu del Disseny (parada Glòries – línies T4, T5 i T6). Es dirigeix a tots els infants, joves i famílies que vulguin gaudir de propostes lúdiques relacionades amb la lectura, escriptura i art, com ara els contacontes, representacions teatrals, tallers d’escriptura i il·lustració, presentació d’obres pels seus autors o xerrades.

Totes les activitats s’han adaptat a l’edat dels participants, amb diferents entrades que donen accés a les sessions de dissabte i diumenge en horari de matí o tarda:

  • Fliquets. Dirigit a infants de 6 mesos a 5 anys per endinsar-se en el món dels contes i disfressar-se dels personatges preferits (entrada 4 €).
  • FLIC Experiències literàries. A partir de 6 anys, dibuixaran els personatges dels contes o les portades dels llibres, i traduiran els clàssics literaris al llenguatge dels mems d’internet, entre altres activitats.  (entrada 8 €)
  • FLIC + Tallers. A partir de 8 anys, destaquen els tallers amb il·lustradores, on practicaran la lectura en veu alta i aprendran a fer un romanç amb plecs de fil i canya (entrada 9 €)
  • FLIC +10. A partir dels 10 anys i sense acompanyant, s’introduiran a la tècnica de les animacions amb stop-motion (entrada 9 €)

Totes les entrades inclouen l’espectacle Hi havia una vegada (apte per a qualsevol edat). Es tracta d’un espai de narració conduït per contacontes que reinterpretaran les històries clàssiques i modernes.

Després de participar en el FLIC, les famílies podran continuar gaudint a la biblioteca, on s’ha endreçat una selecció de llibres per aquesta ocasió. Enguany, com a novetat, qui disposi del carnet de la biblioteca podrà demanar en préstec un dels llibres recomanats!

Un cop a casa, si es vol continuar el viatge a través de la lectura, Flic Recomana proposa una selecció de 40 llibres feta per experts: Roser Ros, directora del festival, Mariona Trabal, experta en literatura infantil i juvenil i Gustavo Puerta, editor. A més a més, aquestes obres formen part de les activitats del festival.

Feliç lectura!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *