Celebrem Sant Valentí (i “Sant Solterí”)

Avui, l’amor is in the air! És Sant Valentí, el dia dels enamorats, el dia de l’amor i l’amistat, o també Sant Solterí. I és que no cal tenir parella per celebrar l’amor en qualsevol de les seves formes!

Durant aquest dia les parelles solen fer alguna activitat junta o es fan algun regal, molt similar a les celebracions arreu del món. Aquestes tradicions, de vegades, se celebren de manera diferent, com ara al Japó, ja que el dia de Sant Valentí són les noies qui regalen dolços i bombons als seus enamorats, amics, familiars o companys de feina. Així, és un dia on oficialment commemoren l’amor, però també l’amistat.

Tant si gaudeixes l’amor en parella o sense, et proposem activitats originals i poc comunes per recordar aquest dia durant molt de temps:

  • Sopar en un restaurant amb vistes espectaculars: sopar en un bon restaurant és una gran idea, però fer-ho amb la ciutat als teus peus és encara millor. El restaurant del Mirador de Sant Just (parada Walden – línia T3) es troba a dins de la xemeneia de l’antiga fàbrica de ciment Sanson, a 105 metres. Si només vols gaudir de les espectaculars vistes, amb els descomptes de la Ruta del Tram tens accés de franc al mirador.
  • Fer un pícnic al parc de la Ciutadella (parada Marina – línia T4): un espai verd ple d’arbres, gespa, aigua, edificis històrics i escultures pot ser l’indret perfecte per a fer un pícnic en parella.
  • Visitar les bateries antiaèries de Sant Pere Màrtir (parada Can Clota – línies T1, T2 i T3): És ideal per a gaudir d’un passeig tranquil i conversar en un entorn únic, les vistes panoràmiques de la regió metropolitana, el mar i les muntanyes que l’envolten segur que t’enamoraran.
  • Passejar pel jardí botànic: com el Jardí Botànic de Montjuïc o el roserar del Parc de Cervantes (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3), considerat com a museu de roses a l’aire lliure, ja que alberga prop de 10.000 rosers de 2.000 espècies i varietats diferents. El moment de màxim esplendor és la primavera, arribant a les 150.000 roses obertes alhora. Un lloc molt romàntic on passejar i un fer un pícnic a la natura.

I tu, celebres Sant Valentí o Sant Solterí? Sigui com sigui: visca l’amor!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.