Ja pots viatjar en TRAM amb la T-mobilitat

Amb un mòbil pots fer molt, com consultar quan passarà per la teva parada el proper Tram, llegir els butlletins mensuals d’InfoTRAM, donar una ullada a les novetats del bloc Propera Parada, aïllar-te del món escoltant a Spotify la llista musical TRAM viatja en silenci, o comprovar amb l’ecocalculadora quina és la reducció en CO2 de cada trajecte en transport públic.

Ara, però, també podràs fer ús del mòbil per validar el títol de transport! La T-mobilitat és el nou sistema digitalitzat i sense contacte del transport públic a Barcelona i àrea metropolitana. S’ofereix en dos formats: digital (per mòbils Android amb tecnologia NFC -els sistemes iOS actualment no estan operatius-) o en targeta recarregable.

Aquest sistema, tant en format digital com en targeta, és més sostenible que els títols de cartró d’un sol ús. És més fàcil d’utilitzar, ja que no requereix validar el títol d’una manera tradicional, sinó que només cal apropar-lo al sensor de tecnologia sense contacte. També es gestiona d’una manera més ràpida, recarregant al moment nous títols gràcies a l’app de mòbil o la plataforma web. I si un dia perds o et sostrauen la T-mobilitat, la bloqueges automàticament i recuperes els títols amb el mateix nombre de viatges.

Hi ha dues maneres de donar-se d’alta de la T-mobilitat:

  • En línia: Emplenar el formulari web amb les dades personals, adjuntant una imatge del document d’identitat. Escollir el tipus de targeta i el títol. En el cas del format virtual, t’hauràs de descarregar l’app amb una funcionalitat especial (cost d’1 €), i si és el format físic (cost 4,5 €), la rebràs uns dies més tard a casa.

En ambdós formats podràs consultar el nombre de viatges o comprar nous títols tant des de l’app com des del web. A més a més, si disposes de tecnologia NFC al mòbil, podràs recarregar la targeta només apropant-la al telèfon! Així de fàcil!

Més informació al web de la T-mobilitat.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.