Inaugurada la temporada de platges!

Gairebé és estiu i això significa que ja és temporada d’aigua! A Barcelona hi ha 11 platges equipades amb diversos serveis: àrea d’infants, suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda, guinguetes, punts d’atenció sanitària… i fins i tot, pots aprendre i recordar la història de la ciutat, ja que si passeges pel Somorrostro veuràs les plaques informatives que rememoren aquest barri de barraques del segle XX.

T’agrada practicar esport quan vas a la platja? O potser t’acompanya el teu animal de companyia? Vols accedir a l’aigua sense utilitzar la cadira de rodes? Et recomanem les millors platges on passar el dia depenent del que més t’agradi fer o necessitis. I recorda que enguany les platges són lliures de fum i de residus!

Fer esport: Bogatell

És la platja de major longitud amb més de 700 metres, on hi ha espai per diversos equipaments esportius, com taula de ping-pong, camp de futbol platja, cistella de bàsquet, pista de voleibol, àrea per a fer gimnàstica i jocs infantils. Avorrir-se aquí no està permès!

Naturisme: Mar Bella

Aquesta platja es va crear durant la remodelació pels Jocs Olímpics. Té 512 metres, la bandera blava d’Ecoplayas en reconeixement de la qualitat i una zona dedicada al naturisme.

Accessibles per a tothom: Banys Fòrum, Barceloneta i Nova Icària.

Aquestes platges compten amb rampes, passeres per accedir a l’aigua i a la zona de les dutxes, així com un servei de suport al bany, amb cadires que faciliten l’entrada i la sortida de l’aigua a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. En el cas dels Banys Fòrum la cadira és elevadora, ja que no disposa de sorra i l’entrada al mar es fa de manera vertical. L’horari del servei de suport al bany és de 10.30 a 18.30 hores (fins a l’11 de setembre és fins a les 19.30).

Per anar amb gossos: Llevant

00Durant l’estiu s’instal·la permanentment (de 10.30 a 19.30 hores) una zona específica per a persones acompanyades de gossos, amb tanques perimetrals a l’aigua i a l’espigó per evitar que els animals puguin sortir.

Ja portes el vestit de bany? Amb el Tram podràs arribar no només a aquestes platges, sinó també a les de Sant Adrià del Besòs i Badalona, on podràs aprofitar per visitar la fàbrica d’Anís del Mono i la seva famosa estàtua.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.