Tornen els festivals de música amb el Primavera Sound

La primavera la música altera! Quan arriba el bon temps i s’aproxima l’estiu, també comença la temporada de festivals, encapçalada pel Primavera Sound i que enguany commemora la seva 20a edició.

Per a celebrar-ho, el festival s’ha estès durant dos caps de setmana: sis dies, quinze escenaris i més de cinc-cents concerts al Parc del Fòrum (parada Fòrum – línia T4). Actuen tant artistes emergents com reconeguts, internacionals (Pavement, Dua Lipa, The Strokes, o Lorde) i locals, com ara Bad Gyal, Maria del Mar Bonet o Antònia Font, que ha escollit el Primavera Sound per retornar als escenaris després de 8 anys.

Ja és habitual que entre setmana la música es traslladi a altres espais de la ciutat, en aquesta ocasió, el CCCB:

  • Concerts gratuïts al Pati de les Dones del CCCB

Entre els dos caps de setmana del festival, al CCCB es continuarà ballant amb concerts d’artistes emergents internacionals, de franc i amb accés lliure.

  • Activitats obertes al públic

A banda dels concerts musicals, també es podrà gaudir de xerrades gratuïtes relacionades amb la música (algunes, amb retransmissió en streaming):

  • Dilluns, 6 de juny: El silenci de darrere la festa: una conversa amb Dominique Jackson, a les 18 h a la Sala Teatre.
  • Dimarts, 7 de juny: Forjar una comunitat musical forta a través de l’streaming radiofònic, a les 13 h en streaming.
  • Dimecres, 8 de juny: Com desenvolupar el gust musical amb John Waters i Samantha Hudson, a les 18 h a la Sala Teatre.
  • Dijous, 9 de juny: Liderant les noves avantguardes en matèria de segells discogràfics, a les 13 h en streaming.
  • Viu el festival des de casa

A través del canal de Twitch d’Amazon Music cada dia es retransmetrà en directe un resum dels concerts més destacats, entrevistes i continguts exclusius pels seguidors.

Vine amb Tram al festival i torna a casa amb tranquil·litat. Des de dijous a les 5 h fins al diumenge a les 24 h (del primer i segon cap de setmana de juny) el servei serà ininterromput.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.