Gaudeix del cinema des de casa amb el carnet de la biblioteca

Les biblioteques públiques són espais ideals per llegir un llibre, una revista, donar una ullada a les últimes notícies dels diaris, estudiar, treballar en silenci i, fins i tot, gaudir del cinema. En realitat, el servei bibliotecari de préstec de pel·lícules s’ofereix en modalitat virtual, amb l’objectiu que tothom, des de la comoditat de la llar, pugui accedir a un extens catàleg audiovisual.

En concret, s’accedeix en línia a 3000 pel·lícules i documentals, però també a concerts, audiollibres i llibres electrònics. Aquest servei va entrar en funcionament l’any 2008, de franc, però amb una limitació: només permet llogar 8 pel·lícules al mes (dues vegades per setmana), amb excepció dels llibres i altres recursos audiovisuals, que no tenen cap limitació de lloguer.

Totes les pel·lícules es poden consumir en versió original i subtitulada o doblada. Només cal accedir al web de Biblio Digital (o descarregar l’app per mòbil o tauleta Android i iPhone), identificar-se amb el número del carnet de la biblioteca, triar una pel·lícula, i gaudir durant 72 hores d’un paradís cinèfil!

En el catàleg, malgrat que no s’ofereixen les últimes estrenes, sí que hi ha molts films interessants i guardonats, com Ballerina, Macbeth, Intocable, Thor o Tren a Busan (guanyadora a la millor direcció i efectes especials del Festival de cinema fantàstic de Sitges). També et recomanem les següents del cinema català: Estiu 1993, de Carla Simón; Pa negre, d’Agustí Villaronga, Krámpack de Cesc Gay; La plaga, de Neus Ballús; i Barcelona, nit d’estiu i nit d’hivern, de Dani de la Orden.

En la categoria de concerts o altres recursos, podràs viure el concert d’U2 de Londres, recitals de música clàssica, i la poesia Cançó de bressol, de Vicent Andrés Estellés, recitada per l’actriu Marina Vinyals.

Si encara no disposes del carnet, pots aconseguir-lo de manera presencial, a qualsevol biblioteca presentant el DNI, o sol·licitar-lo en línia des del web. I, a més a més, amb el carnet també podràs participar de les activitats, com les xerrades, els tallers, o el club de lectura virtual!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *