Espectacles d’art cultural als barris

El districte de Sant Martí és cultura! El districte de Sarrià, també. I el de les Corts. De fet, tots els districtes ho són gràcies al cicle bianual d’activitats artístiques Barcelona Districte Cultural.

L’edició de primavera se celebra fins a finals d’abril en més de 30 centres cívics dels 10 districtes, i aplega espectacles de cinc disciplines: música, teatre, dansa, circ i audiovisuals. L’objectiu és apropar les arts escèniques d’artistes joves o emergents, artistes locals i de renom, que actuen habitualment per escenaris d’Europa, a la ciutadania, amb reserva prèvia d’entrades al web i accés de franc.

Totes les activitats estan adreçades per a públic familiar de totes les edats, amb tantes propostes diferents que es fa difícil escollir. Et recomanem les següents, molt a prop de la xarxa de TRAM:

  • Dimecres 6 d’abril: Teatre El que no es diu, a les 19.30 h al Parc Sandaru (parada Marina – línia T4)
  • Dissabte 9 d’abril: Audiovisual Anem a caçar un os, a les 17 h al CC Urgell (parada Francesc Macià – línies T1, T2 i T3)
  • Divendres 22 d’abril: Dansa Labranza Kids, a les 19.30 h al CC Besòs (parada Alfons el Magnànim – línies T5 i T6)
  • Dissabte 23 d’abril: Música Miss Raisa, a les 13 h al CC Sarrià (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)
  • Diumenge 24 d’abril: Dansa Terra, a les 12 h al CC Tomasa Cuevas (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3)
  • Dijous 28 d’abril: Circ Signos, a les 19.30 h al CC Besòs
  • Dissabte 30 d’abril: Dansa Unravel, a les 19 h a l’Auditori Sant Martí (parada Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6)

En aquest cicle cultural no només es convida a viure les activitats, sinó que també es convida a participar en primera persona. A l’espai Multimèdia des de casa del web s’han compartit diversos tallers, projectes i conferències creats pels artistes de l’edició anterior durant el confinament, com per exemple fer dibuixos a la sorra, fer malabars o fins i tot, aprendre algunes paraules de la llengua de signes catalana.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *