Festival Sâlmon, on es troben les arts escèniques

Són arts escèniques totes aquelles manifestacions artístiques que s’interpreten en un escenari, com la dansa, el teatre o la música. Però també ho són altres activitats si estan relacionades, com les xerrades en petit format, les conferències i els tallers.

El festival Sâlmon va néixer ja fa 10 anys amb el propòsit d’impulsar les arts escèniques en qualsevol format. És una trobada de propostes avantguardistes on participen tant artistes internacionals com locals.

Enguany, i fins al 20 de febrer, s’han programat en diferents espais de la ciutat fins a 28 activitats artístiques, com el Mercat de les Flors, i el CCCB, entitat que s’estrena per primer cop en el festival.

En el Mercat de les Flors, ubicat a Montjuïc i molt a prop del MNAC (pots aprofitar per visitar les exposicions temporals Gaudí i Museu en perill! o la col·lecció permanent) se celebren les següents activitats de franc amb reserva prèvia d’entrades:

  • Dijous 17 a les 11 h: Conversa d’obertura amb l’equip organitzador del festival.
  • De dijous a dissabte a les 13.45 h: Grup de treball Espais Intermedis, espai de conversa improvisada amb artistes i professionals experts en les arts vives d’actualitat.
  • Dissabte 19 a les 11 h: Conversa oberta entre els artistes, els professionals i els assistents a l’esdeveniment.
  • Dissabte 19 a les 22 h: Performance auditiva de l’artista DJ Tutu, una sessió de dansa underground i sons experimentals.

Les activitats programades al CCCB estan relacionades amb l’exposició La màscara no menteix mai (fins a l’1 de maig), sobre els usos polítics que pot tenir una màscara: és sinònim de resistència, permet ocultar rostres i convertir-los en persones anònimes, identifica els superherois i superheroïnes, però també és una eina de seguretat sanitària que utilitzem en l’actualitat, la mascareta és una de les protagonistes de la pandèmia. Amb ocasió de l’exposició i el pròxim Carnestoltes, el CCCB celebrarà un ball de màscares on tindran presència totes les arts escèniques (dissabte 26 de febrer, a les 18 h – entrada general 7 € i reduïda 5 €).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.