Passaport a la cultura!

Aquesta tardor la cultura té premi! El passaport La ruta de Barcelona és una nova iniciativa que té l’objectiu d’incentivar les visites culturals de 4 espais molt coneguts: La Pedrera, l’Aquàrium, el Recinte modernista de Sant Pau i el Museu del Barça. Fins al 15 de desembre, totes les famílies residents a Barcelona i l’àrea metropolitana tindran descomptes especials en cada entrada, un regal en cada espai i, si s’aconsegueix omplir el passaport amb els 4 segells, un premi final a escollir!

Aquests són els edificis i equipaments que participen en la iniciativa:

Barça Stadium Tour & Museum (10 € entrada general, gratuït per a menors de 4 anys)

Vols sentir-te com un jugador de futbol? Després d’observar els trofeus aconseguits i visitar la zona de premsa, entra a la zona de vestuaris, surt a la gespa pel túnel de vestidors i seu a la banqueta. Només faltarà l’equip contrari! Regal: llibre-guia del museu del Barça o un conte infantil.

La Pedrera (12 € entrada general, 6 € infants de 7 a 12 anys)

Ets més de La Pedrera o la Casa Milà? Tant fa! Sigui com sigui, és l’edifici més reconegut del pg. de Gràcia i una de les obres més curioses de Gaudí. El recorregut permet accedir a un pis d’època completament moblat, visitar el pati, les golfes i el fascinant terrat. Regal: guia fotogràfica de l’edifici.

L’Aquàrium (16 € entrada general, 11 € infants de 5 a 10 anys)

El centre marí més gran del món en temàtica mediterrània és la llar d’11.000 espècies que viuen a 35 aquaris diferents. La “peixera” més coneguda i esperada és l’oceanari, el túnel subaquàtic en el qual, amb una mica de sort, veuràs molt a prop rajades i taurons. La millor manera de submergir-se a l’oceà sense mullar-se! Regal: record del 25è aniversari de l’equipament.

Recinte Modernista de Sant Pau (10, 50 € entrada general, gratuït per a menors de 12 anys)

El conjunt modernista més gran del món i una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa és una joia històrica, ideal per a passejar amb la família pels 16.000 m2 de jardins i zones verdes. Regal: un kit d’activitats per a nens.

El passaport s’aconsegueix amb la visita al primer espai, i un cop emplenat, es podrà escollir un dels premis directes, adaptats a les diferents aficions, com cultura, història, esports o natura:

  • Barça Stadium Tour & Museum: Visita guiada extra + 2 entrades a la pista de gel, per persona.
  • La Pedrera: visita guiada nocturna “La Pedrera Night Experience” amb videomapping al Terrat dels guerrers i una copa de cava.
  • L’Aquàrium: Premium Pass, que permet l’accés a la zona tècnica de l’aquari i una visita guiada de la mà d’un guia expert.
  • Recinte Modernista de Sant Pau: Visita inèdita nocturna i descoberta en primícia del nou espectacle nadalenc.

Agafa el passaport i viatja a la cultura!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *