Jocs de taula en línia, per mantenir la distància jugant en grup

Amb la gran varietat d’eines i dispositius electrònics que existeixen al mercat per distreure’ns, de vegades, ens oblidem d’aquells jocs analògics que tothom té a casa i que ens diverteixen d’allò més. Són els jocs de taula, un passatemps perfecte per compartir amb la família o amics.

En aquesta època, si els nostres contactes estan lluny o simplement, volem jugar de forma individual, existeix la versió digital de gairebé qualsevol joc de taula amb accés de franc. Així, ja sigui per recordar aquell Trivial dels anys 90 que ja no utilitzem, o bé, per descobrir-ne de nous, i si agrada, adquirir-los després, us recomanem els clàssics de tota la vida:

  • Trivial: Preguntes i respostes multi temàtiques. Sabies que el trivial, curiosament, va ser idea de dos canadencs que vivien a Nerja (Màlaga)? Thank you per aquest regal!
  • Monopoly: Aquesta és la manera més ràpida d’adquirir moltes propietats i alhora, d’arruïnar-se en un tres i no res. I si tenim mala sort, passarem una temporada a la presó. Tot en un mateix dia!
  • Parxís: Arribar a casa mai ha sigut tan satisfactori com quan es juga al parxís. Compte que no et devorin a una casella de salvar-te!
  • Uno: És possiblement la baralla de cartes més divertida del món. En la seva versió en línia, s’adapta totalment al nivell del participant.
  • Rummikub: El clàssic scrabble dels números. Ideal per exercitar el cervell pensant com guanyar fent escales de números d’un mateix color, o sèries d’un mateix nombre amb diferents colors.
  • Just Dance Now: No és considerat un joc de taula, però és realment divertit i molt fàcil de jugar. Només cal descarregar l’app al mòbil i sincronitzar-lo amb el televisor, i podreu simular aquest joc de la videoconsola Wii, inclòs el reconeixement dels vostres moviments. La millor manera de fer exercici!

De jocs de taula hi ha molts més, si voleu utilitzar un altre que no apareix al llistat, només caldrà fer una recerca a internet. Per jugar hores i hores sense tenir en compte el temps!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.