TRAM Ciutats Somnis

Juga al Tramquizz de la Ciutat dels Somnis

La Ciutat dels Somnis és la ciutat on juguen i aprenen els infants. És, des de fa tres anys, la renovació del Saló de la Infància, celebrada durant les vacances escolars. Aquesta edició ha arribat plena d’activitats i experiències dirigides a nens  nenes fins als dotze anys però, també, dirigides als seus acompanyants.

Les 120 activitats programades s’han identificat amb un o diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, com ara l’Energia assequible i no contaminant, el treball decent i creixement econòmic o les ciutats i comunitats sostenibles. Precisament en aquests tres objectius s’ha basat l’activitat creada per TRAM: el TRAMQUIZZ. L’activitat s’ha dividit en dues parts. A la primera, s’explica de forma dinàmica quin és el dia a dia al tramvia: com funciona, com treballa l’equip i com es coordinen els diferents serveis perquè el transport públic funcioni amb normalitat. A la segona part, els participants posen a prova els coneixements adquirits i s’enduen de franc un retallable de cartró amb l’estructura d’un tramvia (tothom qui s’apropi a l’estand també rebrà l’obsequi).

A la Ciutat dels Somnis hi ha altres activitats divertides com l’escape room, el karaoke, el taller de cuina saludable i el taller de ràdio (al pavelló ciutat) i activitats d’esportives on fins i tot es pot aprendre a fer castells amb els Castellers de Barcelona (pavelló esportiu).

Enguany es col·labora amb l’organització Soñar Despierto, dedicada a organitzar activitats extraescolars pels infants de 6 a 14 anys que viuen en centres d’acollida. Per participar en l’acció solidària s’ha creat el hashtag #SomnisChallenge, i només caldrà compartir una foto fent-se una abraçada en la llengua de signes, incloent-hi a la publicació el hashtag de l’acció i mencionant a @ciutatsomnis i @sdespiertobarcelona, i així de fàcil la Ciutat dels Somnis donarà 1 euro a l’associació! Podeu apropar-vos al photocall de TRAM per retratar aquest dia de diversió i participar en l’acció solidària.

L’estand de TRAM està ubicat al pavelló La ciutat del Recinte Montjuïc, i es podrà participar fins demà a les 20 hores (entrada general 8 €, gratuïta amb el carnet del Club Super 3).

La Ciutat dels Somnis és un espai alegre i educatiu en el qual nens, nenes i les seves famílies han pogut divertir-se aprenent bons valors.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.