tram expoelectric

Vine a jugar amb el TRAM a l’Expoelectric

La ciutat sostenible i silenciosa arriba aquest cap de etmana amb l’Expoelectric. És l’esdeveniment anual més important de mobilitat elèctrica del sud d’Europa, que converteix el pg. Lluís Companys en una zona autosuficient i amb zero emissions. Això és possible gràcies a les plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i aportacions energètiques dels vehicles, que generaran localment tota l’energia utilitzada. Les persones visitants també podran aportar la seva petjada ecològica generant energia amb les seves pedalades en bicicleta elèctrica.

Un dels avantatges de la mobilitat elèctrica és que no es genera gairebé soroll, contribuint a una conducció més relaxada i silenciosa. L’Expoelectric aprofitarà aquesta virtut per organitzar l’e-Concert, actuació de música en directe alhora que “desfilen” els vehicles.

També hi hauran altres espais amb diferents activitats (obertes de 10 a 19 hores): Expotest, on es podran provar els vehicles elèctrics; e-Col·loquis, debats i xerrades sobre la mobilitat elèctrica; e-Casa, exposició d’una llar 100% autosuficient; Espai Autoconsum (nova zona) amb informació per a generar energia pròpia; Espai d’activitats infantils; i la zona d’expositors (consulteu la programació completa al web).

És en aquesta zona on TRAM organitzarà diverses activitats dirigides a tothom, tant petits com grans:

  • El memory de TRAM: Activitat per conèixer les parts del tramvia.
  • Què saps de TRAM?: Concurs interactiu a través del mòbil, amb preguntes sobre aspectes energètics i del tramvia.

Tots els participants en el concurs rebran una bossa de TRAM, i les persones guanyadores tindran un altre premi més especial. Però a més, tothom qui visiti l’estand s’endurà un record! Es repartiran gratuïtament retallables amb l’estructura d’un tramvia per als més petits.

Com és habitual, l’home més famós del temps, en Francesc Mauri, serà l’encarregat de moderar el debat Gran debat de la mobilitat eficient en la transició energètica, el dissabte i diumenge de 12 a 13.45 hores.

La millor manera d’arribar a l’Expoelectric és utilitzant un vehicle sostenible, com el TRAM (parada Wellington – línia T4), accessible i compromès amb el medi ambient!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.