Les festes de La Mercè, a prop de TRAM

Les festes de La Mercè arriben amb un aniversari quàdruple. I és que enguany es commemoren els 100 anys del naixement de Joan Brossa, el cinquantè aniversari dels Castellers de Barcelona, i també, tant la revista musical Mondosonoro, com l’associació sense ànim de lucre Pallassos sense Fronteres fan 25 anys.

I per celebrar-ho no hi ha res millor que fer una gran festa per a tothom! 250 activitats, entre espectacles i concerts, s’han programat fins al dimarts 24, i de les quals, a més d’una cinquantena es podrà arribar amb TRAM (es donarà servei continuat fins al dimarts a les línies T2, T3, T4 i T5). És el cas d’espectacles tan divertits i originals com ara: circ amb el pallasso Tortell Poltrona, el dia 24 a les 11, 15 i 19 hores, a la llera del riu Llobregat (parada La Catalana – línia T5); el laberint de residus o el Patx-Work inflable (fins a 24 de setembre) i el Face Mapping (fins al 23 de setembre), al parc de la Ciutadella (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4).

Però segurament les activitats més esperades són les musicals, per això us recomanem aquests concerts destacats, com sempre gratuïts:

Platja del Bogatell

  • Divendres: La Casa Azul, 21.30 h; Dorian, 23.30 h; Oques Grasses, 1.30 h.
  • Dissabte: Joan Dausà, 22.10 h; La Pegatina, 23.20 h.

Moll de la Fusta

  • Divendres: El Petit de Cal Eril, 1.30 h.
  • Dissabte: Dobet Gnahoré, 22 h; Baloji, 23.45 h.
  • Dilluns: Malikah, 20.45 h; Tribade, 22.05 h.

Av. Maria Cristina

  • Divendres: Edurne, 22.45 h; Carlos Baute, 23.30 h.
  • Dissabte: Suu, 21 h; Lildami, 21.45 h.
  • Diumenge: Miki Núñez, 20.30 h; Gertrudis, 22 h.
  • Dilluns: Nil Moliner, 21.50 h; Els Catarres, 22.55 h

Podreu consultar la resta de concerts, així com totes les activitats programades al web.

Les festes de La Mercè també són inclusives, amb l’objectiu de garantir que qualsevol col·lectiu pugui gaudir. Així doncs, s’habilitaran espais específics per accedir a les activitats per a persones amb mobilitat reduïda, aquelles persones amb discapacitat auditiva trobaran indicades amb una icona les activitats accessibles del programa, i les que tenen discapacitat visual, podran escoltar el programa des d’aquest enllaç (és necessari disposar del programari de lectura).

Que tingueu una bona festa!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.