Concerts de clàssica i jazz als parcs

El cant dels ocells, els infants jugant, l’aigua de les fonts, així com música clàssica i jazz són alguns dels sons que es poden escoltar als parcs fins al 31 d’agost. Fa ja més de 20 anys que tots els estius, joves promeses de la música, tant professionals com estudiants d’escoles, actuen els vespres en diferents espais verds de la ciutat.

Enguany, són 34 les zones enjardinades que hi participen, estrenant en aquesta edició un espai que a poc a poc va convertint-se en un dels més importants de la ciutat: la plaça de les Glòries.

El cicle de concerts “Música als Parcs” és una proposta gratuïta que apropa la música clàssica a persones de qualsevol edat, en un entorn relaxant i sostenible amb el medi ambient. Per a millorar la inclusió i afavorir l’assistència, a cada actuació hi ha cadires reservades per a persones amb dificultats de mobilitat.

Us recomanem els següents concerts als quals podreu arribar en pocs minuts i còmodament en TRAM:

Música clàssica

  • Trio Jakob. 24 de juliol, als Jardins de la Font dels Ocellets (parada Pius XII – línies T1, T2 i T3) i 14 d’agost al Parc de l’Estació del Nord Ocellets (parada Marina – línia T4).
  • Aura Duo. 26 de juliol, al Turó Park (parada Francesc Macià – línies T1, T2 i T3).
  • Aslan Ensemble. 30 de juliol, al Parc de les Glòries (parada Glòries – línies T4, T5 i T6).
  • Le Due Donne. 8 d’agost, al Parc de la Ciutadella (parada Wellington – línia T4).
  • Bernat Català. 22 d’agost, al Parc de la Ciutadella.

Jazz

  • Jofre Fité Trio. 25 de juliol, als Jardins de Josep Goday i Casals (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3).
  • Químic Trio. 1 d’agost, al Parc de la Ciutadella.

 

Totes les actuacions comencen a les 21 hores. Abans dels concerts del 24 de juliol (Jardins de la Font dels Ocellets), el 26 de juliol (Turó Park) i 1 d’agost (Parc de la Ciutadella), es durà a terme una visita guiada (a les 19.30 hores) amb l’objectiu de descobrir la vegetació i la història dels jardins més captivadors de la ciutat.

Que soni la música!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.