Cinema per combatre la síndrome postvacacional

La pausa de les festes nadalenques ha arribat a la seva fi i moltes famílies tornen avui a la rutina. Els menuts de la casa segurament són els més reticents a tornar a l’escola, ja que fa només unes hores que els reis d’Orient han deixat els regals i com és normal, volen passar l’estona jugant.

Cadascú té les seves tècniques per combatre la situació de la millor manera, hi ha qui comença una nova afició, s’inscriu al gimnàs, es compromet amb nous propòsits de vida, i fins i tot, n’hi ha qui es resigna i espera en candeletes la pròxima època de vacances.

Sigui com sigui, és recomanable adaptar-se a la rutina a poc a poc, per exemple, fent alguna activitat familiar, com el cinema, que eviti patir la síndrome postvacacional. El cinema és una disciplina que sol agradar a tothom i amb la qual pot gaudir tota la família.

Actualment a la Filmoteca de Catalunya hi ha programades diverses projeccions, adaptades tant per a públic familiar com per adult, amb l’objectiu de satisfer la demanda de tots els espectadors. També enguany celebren el centenari del naixement de Joan Brossa programant un títol cada mes relacionat amb el poeta.

Durant el mes de gener, a la Filmoteca es podran veure més de 100 projeccions entre documentals, curtmetratges, pel·lícules familiars i d’adults en les seves dues sales (plaça Salvador Seguí, 1 – 9). Com resulta pràcticament impossible veure tots els films, us proposem els següents:

Cinema familiar (entrada 3 € adults i 2 € infants)

  • Coco: dissabte 12 i diumenge 13 a les 17 hores
  • Storks / Cigonyes: dissabte 19 i diumenge 20 a les 17 hores
  • Klump / Petzi i la mar salada: dissabte 26 i diumenge 27 a les 17 hores

 

Cinema per adults (entrada 4 € adults)

  • Take the Money and Run, de Woody Allen: divendres 11 a les 21.30 hores
  • It Follows, de David Robert Mitchell: dissabte 12 a les 22 hores
  • La llegenda del temps, d’Isaki Lacuesta: dijous 17 a les 20 hores
  • Butterfly, de David Cronenberg: diumenge 20 a les 19 hores
  • The Big Lebowski, d’Ethan Coen: dijous 24 a les 20 hores

 

Cicle Joan Brossa (entrada 4 € adults)

  • Hellzapoppin / Loquilandia, d’H.C. Potter: divendres 18 a les 21.30 hores

 

Consulteu la programació completa del mes de gener i la resta de l’any en el web de la Filmoteca.

I vosaltres, de quina manera combateu la tornada a la rutina?

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.