El Nadal a TRAM és solidari!

Enguany la cançó “El Trineu” ha estat l’escollida per posar música a la campanya solidària de Nadal de TRAM, un carpool karaoke (karaoke en cotxe compartit) dins d’un tramvia!

Més d’una desena d’artistes, actors i esportistes han col·laborat en aquest vídeo solidari: el ballarí i coreògraf Rafael Amargo; l’artista musical Dani Anglès; l’actriu Lloll Beltran; l’actor Jordi Cadellans; l’actor Sergi Cervera; l’escriptor Víctor del Árbol; el presentador i monologista Txabi Franquesa; el músic i cantant d’Itaca Band, Albert Garcia; la golfista professional Mireia Prat; el pallasso Tortell Poltrona; The Chanclettes; i una representació dels joves de l’Escola de Futbol de Sant Roc (Badalona). Els treballadors de TRAM s’han sumat a la campanya fent els cors: és el cas de Marc Antón, Ernesto Bernal, Esther Carmona, Josué Condes, Francisco Díaz, Núria Piera, Mari Quintana, Gemma Solà i Jaime Vela.

Feu clic al vídeo i canteu amb nosaltres, per cada visualització TRAM donarà 0,50 € per la campanya ”Donem-li la volta” de Creu Roja!

 

La campanya “Donem-li la volta” és una iniciativa de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, de la Creu Roja a Catalunya. L’objectiu és proveir una alimentació adequada i nutritiva als infants en situació de vulnerabilitat. Durant el 2017 l’entitat ha distribuït 45.500 ajuts alimentaris mitjançant diverses accions.

Amb la campanya de Nadal de TRAM i l’ajuda de les persones que comparteixin el vídeo i el visualitzin aconseguirem que més infants tinguin accés a una nutrició de qualitat.

No us perdeu el making of de la campanya!

Bones Festes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.