El Nadal a TRAM és solidari!

Enguany la cançó “El Trineu” ha estat l’escollida per posar música a la campanya solidària de Nadal de TRAM, un carpool karaoke (karaoke en cotxe compartit) dins d’un tramvia!

Més d’una desena d’artistes, actors i esportistes han col·laborat en aquest vídeo solidari: el ballarí i coreògraf Rafael Amargo; l’artista musical Dani Anglès; l’actriu Lloll Beltran; l’actor Jordi Cadellans; l’actor Sergi Cervera; l’escriptor Víctor del Árbol; el presentador i monologista Txabi Franquesa; el músic i cantant d’Itaca Band, Albert Garcia; la golfista professional Mireia Prat; el pallasso Tortell Poltrona; The Chanclettes; i una representació dels joves de l’Escola de Futbol de Sant Roc (Badalona). Els treballadors de TRAM s’han sumat a la campanya fent els cors: és el cas de Marc Antón, Ernesto Bernal, Esther Carmona, Josué Condes, Francisco Díaz, Núria Piera, Mari Quintana, Gemma Solà i Jaime Vela.

Feu clic al vídeo i canteu amb nosaltres, per cada visualització TRAM donarà 0,50 € per la campanya ”Donem-li la volta” de Creu Roja!

 

La campanya “Donem-li la volta” és una iniciativa de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, de la Creu Roja a Catalunya. L’objectiu és proveir una alimentació adequada i nutritiva als infants en situació de vulnerabilitat. Durant el 2017 l’entitat ha distribuït 45.500 ajuts alimentaris mitjançant diverses accions.

Amb la campanya de Nadal de TRAM i l’ajuda de les persones que comparteixin el vídeo i el visualitzin aconseguirem que més infants tinguin accés a una nutrició de qualitat.

No us perdeu el making of de la campanya!

Bones Festes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.