Jugar a l’escola el cap de setmana!

Recordeu la vostra infància i adolescència a l’escola? Entre classe de matemàtiques, llengua i naturals ho passàvem d’allò més bé amb els companys. Pot ser que de vegades se’ns fes una mica feixuc passar tantes hores a l’aula atenent les explicacions del professorat, però si hi havia un moment que esperàvem sempre en candeletes era l’hora del pati. Aquell moment era el nostre moment. Amb l’entrepà a les mans, ens alliberàvem de tot en el nostre oasi d’aventures on jugàvem a futbol, corríem per tot arreu, xerràvem amb els amics i ja el dia se’ns feia més curt. Que divertida era aquella època!

Ara toca el torn als nostres germans, nebots, cosins i fills, els més joves de la casa. I ara no només poden seguir divertint-se a l’hora d’esbarjo, sinó que durant aquest curs escolar també poden passar-s’ho pipa a l’escola en horaris no lectius, caps de setmana i en vacances escolars. I a més a més, nosaltres els podem acompanyar!

El programa Patis Escolars Oberts al Barri que l’Ajuntament de Barcelona ha endegat aquest curs escolar, té com a objectiu potenciar el vessant educatiu i social dels centres escolars municipals, mitjançant un espai d’esbarjo supervisat on els infants, joves i les seves famílies del barri s’interrelacionin amb activitats artístiques i jocs esportius. Una setantena d’escoles municipals de la ciutat obriran les seves portes en horari extraescolar per a totes aquelles persones (siguin estudiants del centre o no) que vulguin distreure’s a l’aire lliure amb activitats dirigides i vigilades.

Totes les escoles compten amb monitors que dinamitzen les activitats i supervisen l’estada dels infants i joves, que poden participar en aquestes activitats o jugar pel seu compte amb altres companys. Els pares o acompanyants també poden formar part d’aquesta experiència i d’aquesta manera esbargir-se amb altres pares, conèixer millor l’àmbit de l’escola i relacionar-se millor amb els seus fills.

Les escoles que obren les seves portes i els horaris es troben al web de l’Ajuntament.

Ja no hi ha excusa per no anar a l’escola els caps de setmana!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.