Natura i solidaritat amb La Huella Solidaria

Quan es tracta de la solidaritat, cada pas fet compta. I quina millor manera de fer-ho, que amb una caminada a la natura? Aquesta és la idea del grup senderista Caminatas de montaña, senderismo y travesías que aquest pròxim diumenge organitza, amb la col·laboració de TRAM, la 3a edició de la caminada La Huella Solidaria, una excursió circular d’11,2 quilòmetres que comença i finalitza a Badalona (a La Rambla costat mar) i recorre el  Parc de la Serralada de Marina. L’objectiu d’aquesta iniciativa és compartir l’afició per la natura i destinar els recursos econòmics recaptats al programa Donem-li la volta per omplir el plat, de l’Aliança Humanitaria per a l’Alimentació Infantil Solidaria (Creu Roja).

Els caminants es posaran en marxa a les 9 h i serà una ruta circular, començant el circuit urbà dins de Badalona fins a arribar al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra (al Parc de la Serralada de la Marina). Un cop realitzada la ruta per muntanya, es tornarà pel mateix recorregut urbà i s’espera que entre les 12 h i les 13 h arribin els participants al punt final, on rebran un obsequi. En aquest moment se celebrarà una festa per conmemorar la jornada amb espectacles i sortejos.

La iniciativa de La Huella Solidaria va sorgir del grup senderista Caminatas de montaña, senderismo y travesía per englobar la seva passió per la natura amb el sentiment de solidaritat en l’ajuda per l’alimentació infantil i juvenil en l’àmbit local, i que centra la seva actuació en la zona del Barcelonès Nord.

En l’edició del 2016 es van superar les 700 persones inscrites i, amb patrocinadors i col·laboradors, van destinar un total de 4.757 euros i productes d’higiene i alimentació al programa solidari de la Creu Roja. La inscripció a l’edició d’enguany encara està oberta al web de la Creu Roja.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.