VI Torneig Lloreda: “Per un món sense ELA”

Aquest diumenge passat a les 11 hores, el club de futbol Lloreda C.F veterans “B” i FUNDELA (Fundación Española para el Fomento de la Investigación de la Esclerosis Lateral Amiotrófica) va organitzar un torneig de futbol solidari en el qual va col·laborar TRAM. Es tracta del VI Torneig Lloreda Veterans Memorial PEP RIBAS, que es juga al camp municipal de Lloreda a Badalona, i que enguany ha donat més visibilitat a la lluita contra la malaltia de l’ELA, recaptant tant l’import de l’entrada com dels donatius d’aquest esdeveniment solidari.

En la competició es van enfrontar els equips de veterans del SD Eibar, RCD Espanyol, Girona FC i Lloreda C.F, i van participar exfutbolistes professionals com Carlos Matallanas (recentment diagnosticat d’aquesta malaltia) i Jordi Lardin, entre altres. La primera posició del torneig se la va endur el Girona FC, que va rebre el trofeu de mans del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona. Agustín del Castillo, director d’operacions de TRAM va entregar el trofeu al subcampió, el SD Eibar. L’amfitrió del torneig va quedar en darrera posició, però tot i així es va viure amb molt bon humor una engrescadora jornada, on el propòsit era convidar a la participació dels espectadors i recaptar donatius.

Què és l’ELA?

L’esclerosi lateral amiotròfica és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les neurones del cervell i la medul·la espinal, causant el debilitament muscular i la incapacitat de mobilitat en les articulacions. Actualment s’estan realitzant importants avenços en la investigació, motiu pel qual és necessari realitzar campanyes per aconseguir donatius i seguir investigant en una solució per un món sense ELA.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.