Comença l’època de festivals

Fa dies que parlem de la primavera i els seus canvis, el temps, l’hora, les hormones… en aquesta època de l’any deixem d’hivernar, i comença a venir molt de gust sortir al carrer i gaudir de la música a l’aire lliure. Per això, aquest cap de setmana recomanem un dels festivals emblemàtics i històrics dels universitaris barcelonins, la “Telecogresca”.

En la seva 39a edició, aquesta festa que va començar com una trobada dels amics de “Telecos” de la Politècnica de Catalunya, s’ha convertit en tot un festival a tenir en compte, amb dos escenaris de música en directe al Parc Fòrum de Barcelona, i una afluència d’unes 11.000 persones en l’edició passada.

Aquest dissabte 1 d’abril, la Telecogresca, encara gestionada pels estudiants, mitjançant l’Associació Cultural Telecogresca, però oberta a tothom, proposa un cartell amb grups de renom nacional com els catalans Manel, que presentaran el seu darrer disc “Jo competeixo”, els Ebri Knight i Doctor Prats, o els valencians Auxili, i internacionals com el grup de reggae francès Dub Inc. A l’escenari de DJ actuaran Space Elephants, Sak Noel, Dj Plan B, WTF? Parties Show, i LeeBeats.

El Parc del Fòrum de Barcelona s’obrirà a les 18.30 h i per això TRAM reforçarà el servei de la línia T4 a partir de les 17 h i fins a finalitzar el seu servei.

L’època dels festivals, per tant, ja és aquí. Més endavant parlarem del Primavera Sound o del Sonar, però abans qui vulgui fer un tast de Stoner, Hard Rock, Psych Blues, Metal, Doom, Sludge, pot acostar-se el 22 d’abril a la Sala Razzmatazz 3 i a la Sala Rocksound, ben a prop de la parada de Marina o Auditori/Teatre Nacional de TRAM.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.