En família amb les propostes culturals dels Centres Cívics

És desembre i això significa que el fred és aquí per quedar-se. També arriba aviat Nadal, tornen les vacances escolars tan esperades pels infants i les famílies es troben amb la necessitat de proposar activitats que els mantinguin actius i entretinguts. Per això, les entitats municipals organitzen en aquestes dates especials tantes activitats com dies té l’any: pessebres, pel·lícules de cinema, visites guiades, etc.

Els Centres Cívics, conscients de la importància de gaudir i fomentar activitats culturals en família, programen durant tot l’any, també aquest mes de desembre, activitats d’arts escèniques gratuïtes per a petits i grans!

Al voltant de la xarxa de TRAM hi ha diversos centres als quals es pot arribar còmodament per gaudir de les seves propostes (és imprescindible reservar prèviament l’entrada des del web de cada equipament):

  • Pel·lícula Ernest & Célestine, contes d’hivern: film francès d’animació basat en les històries de l’escriptora i il·lustradora belga Gabrielle Vincent. El 10 de desembre a les 17.30 h al CC Besòs (parada Besòs – línies T5 i T6), i el 13 de desembre a les 17.30 h a l’Auditori Sant Martí (parada Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6).
  • Teatre Kumulunimbu (14 de desembre a les 18 h): espectacle sobre els valors dels protagonistes amb clown i titelles, al CC Parc Sandaru (parada Marina – línia T4).
  • Dos contes càlids per l’hivern (21 de desembre a les 18 h): espectacle de titelles artesanals i taller de targetes nadalenques desplegables, al CC Sant Martí (parada Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6).

També al Centre Cívic Parc Sandaru, els dijous de 10 a 12 hores, totes les famílies que tinguin infants d’entre 0 i 3 anys poden accedir lliurement a l’espai 03 per compartir experiències amb altres famílies i socialitzar mitjançant activitats cooperatives.

El punt de trobada durant el mes de desembre és al centre cívic! Podeu consultar la programació completa al web.

Share

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *