Visita guiada a les Cotxeres del Trambaix durant el 48H Open House

Aquest cap de setmana a TRAM obrim les portes de les cotxeres de Sant Joan Despí durant el festival d’arquitectura 48H Open House BCN. És la primera vegada que es participa en aquest esdeveniment, obrint les instal·lacions el dissabte de 17 a 20 h i el diumenge d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

La visita guiada a les cotxeres del Trambaix permetrà conèixer diverses zones que normalment són d’accés restringit al públic i que solen despertar curiositat entre els visitants, com la zona de manteniment on es reparen i es netegen els tramvies, el Centre de Control on es coordinen les operacions per garantir la qualitat i seguretat del servei, i la descoberta d’un tramvia.

La millor manera d’arribar a l’activitat del TRAM és fer-ho amb aquest mateix transport, tot baixant a la parada Bon viatge (línia T2). També podrem completar aquesta activitat amb la visita a un dels vuit punts d’interès de Sant Joan Despí: Can Maluquer, la Torre de la Creu, Can Negre, la Casa Rovira, Can Po Cardona, el Restaurant Follia, Can Tous, la Ciutat Esportiva FC Barcelona, o altres espais propers a les instal·lacions de TRAM, com el Museu AGBAR o l’Estació de tractament d’aigües potables (aquest últim amb reserva prèvia, ja sense places).

El 48H Open House BCN és un esdeveniment anual d’arquitectura que permet accedir gratuïtament a monuments, edificis emblemàtics i altres espais que acostumen a ser de pagament o bé tenen un accés restringit al públic, com és el cas de les Torres Venecianes (pl. Espanya) o els mecanismes de la Font Màgica de Montjuïc. Es recomana consultar el plànol interactiu per a descobrir els més de 200 punts d’interès que participen en aquesta edició.

Us recomanem especialment la visita als següents espais, als quals podreu accedir en TRAM o un altre mitjà de transport públic:

També durant el cap de setmana i en diversos horaris s’han programat itineraris d’arquitectura en les poblacions que participen en l’esdeveniment. Són itineraris en molts casos inclusius, adaptats per a persones amb necessitats visuals i auditives.

Us hi esperem!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *