Obert per vacances? Activitats per fer a l’agost

Tot i que sembla que a l’agost tot s’atura, no és ben cert, ja que continua havent-hi un ventall de propostes lúdiques i culturals que pots fer sense anar massa lluny. Et proposem algunes activitats que trobaràs ben a prop d’una parada del tramvia.

  • Aquest estiu refresca’t al Museu! Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Fòrum, T4). Fins al 8 de setembre, aquest espai ofereix diferents activitats lúdiques per a totes les edats, a més de poder visitar les exposicions permanents de la instal·lació per gaudir a la fresca de la ciència i les ciències naturals. Pots optar pel niu d’estiu familiar, una activitat d’exploració lliure per a nens, o per fer trencaclosques col·laboratius al vestíbul del Museu. També proposen diferents exposicions al Centre Martorell d’Exposicions – Parc de la Ciutadella i al Jardí Botànic de Barcelona – Parc de Montjuïc. Busca la que més s’adiu a les teves preferències i gaudeix d’un estiu molt natural!
  • Exposició Ja saps tocar el piano. Rastres de Carles Santos. El Museu de la Música de Barcelona (Auditori I Teatre Nacional, T4) exposa fins al 13 d’octubre una mostra de testimonis, traces i accions que donen un nou sentit a l’empremta d’aquest artista polifacètic, pianista i  compositor, nascut a Castelló. La mostra vehicula el present i el passat a través d’una selecció d’enregistraments visuals i sonors que obren la finestra d’allò que queda, des del Santos intèrpret dels anys seixanta fins al compositor de les grans celebracions dels anys noranta, passant per la tasca del Grup Instrumental Català.

Un tast històric de Badalona

La gastronomia també pot ser cultura i més si va acompanyada d’una iniciativa com la que ha posat en marxa aquest mes d’agost l’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Departament de Turisme: Tasta Badalona i coneix la seva història. La iniciativa vol donar impuls als establiments de restauració de la ciutat alhora que promociona el coneixement de l’antiga Baetulo. Per això, regala dues entrades al Museu de Badalona per cada àpat (superior a 65 €) que es faci en alguns dels restaurants adherits a la campanya. Per què a l’estiu hi ha temps per tot, per menjar i per descobrir els orígens de la ciutat de Badalona! I, és clar, a l’antiga Baetulo també pots arribar en tramvia fins a les parades de Sant Roc i Gorg, de la línia T5.


Share