Retorn de la música clàssica amb Barcelona Obertura Spring Festival

El Barcelona Obertura Spring Festival és l’esdeveniment ideal per gaudir de la música clàssica amb concerts tant de pagament com gratuïts. En aquesta primera edició, es vol posicionar el festival com a referent internacional d’aquest estil musical.

La música clàssica no sol comptar amb tants adeptes com sí que passa amb altres més populars: electrònica, rap o hip-hop. Però realment és un estil molt important en altres ciutats europees com Àustria: la música clàssica gaudeix de molta visibilitat durant l’estiu, quan s’organitzen molts concerts gratuïts a l’aire lliure amb estands gastronòmics. La bona música i l’estómac ple és un gran encert!

Així doncs, com Barcelona també compta amb espais molt importants per gaudir de la música clàssica (Liceu, Palau de la Música Catalana i L’Auditori), es vol donar un impuls tant a artistes locals com internacionals amb aquest festival, programat fins al 17 de març. Entre els músics de renom que faran la seva actuació trobem Valery Gergiev, Kent Nagano o Irene Théorin.

És un esdeveniment molt esperat, ja que en pocs dies s’han exhaurit les entrades per a més de 20 concerts. Malgrat tot, encara hi ha diversos concerts gratuïts amb entrades disponibles als següents espais:

  • Cor Jove de l’Orfeó Català: dilluns, 11 de març a les 20.30 h (al Conservatori del Liceu).
  • Funktion Ensemble (trio de corda): dimarts, 12 de març a les 12 h (al Casinet d’Hostafrancs).
  • Mireia Tarragó i Marina Pelfort: divendres, 15 de març a les 21 h (al Centre Cívic La Sedeta).
  • Barcelona Reed Quintet: dissabte, 16 de març a les 18 h (al MNAC – sala Oval).
  • Cor Jove de l’Orfeó Català + Orquestra VOZES: dissabte, 16 de març a les 19 h (al Centre Cívic Zona Nord).
  • Cor de dones del Gran Teatre del Liceu: dissabte, 16 de març a les 20 h (a l’Auditori Sant Martí, parada de TRAM Sant Martí de Provençals – línia T6).
  • Marta Puig: diumenge, 17 de març a les 12 h (al Casinet d’Hostafrancs).

Afanyeu-vos a demanar les entrades directament al web!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.