Vine a “carregar bateries” a Expoelectric

Aquest cap de setmana et convidem a l’Expoelectric (Arc de Triomf), l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa i que enguany celebra la seva 7a edició. L’accés a les instal·lacions és gratuït!

La iniciativa vol apropar a tota la família els beneficis de la utilització de transports elèctrics i sostenibles mitjançant diverses activitats programades durant tot el dia: zones lúdiques on conèixer i posar en pràctica les virtuts del transport sostenible, col·loquis per a informar-se dels avantatges dels vehicles i l’autoconsum elèctrics, o un espai on es recrea un habitatge interactiu i 100% eficient. T’imagines viure a una llar totalment integrada amb les noves tecnologies?

A l’espai de TRAM també s’han programat diverses activitats ideades per la diversió d’infants i adults:

  • L’energia del TRAM: Activitat per conèixer el procés que es realitza des de la generació de l’energia, el seu transport i el consum al TRAM.
  • Què saps del TRAM?: Concurs interactiu amb premis per aquelles persones que demostrin tenir més coneixements sobre l’energia i el TRAM.
  • Munta el teu propi TRAM: Es repartiran gratuïtament retallables amb l’estructura d’un tramvia perquè el muntin els més petits i s’enduguin un record.

Durant l’obertura de l’Expoelectric (de 10 a 19 h) es podrà provar motocicletes, bicicletes elèctriques i turismes en diferents circuits i participar en la generació de l’energia amb trepitjades i pedalades en bicicleta. Tot un repte motivador! Amb aquestes accions es consciencia a la ciutadania i es promouen els beneficis del transport sostenible: eliminació de gasos nocius, reducció del soroll, menor consum energètic i impulsar l’ús d’energies renovables.

La millor manera d’arribar a l’Expoelectric si la ruta ho permet, és utilitzant el TRAM, ja que és còmode, accessible i no contamina. Un transport sostenible per tenir un dia rodó! Recorda que hauràs de baixar a la parada Marina de la línia 4.

Vine a l’espai TRAM i demostra al concurs tot el que saps sobre el tramvia i l’energia elèctrica!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.