Empleats de TRAM a la XXII Travessa Sant Joan Despí-Montserrat

Quin transport utilitzaries per anar des de Sant Joan Despí fins a Montserrat en 3 hores i escaig, passant per quinze poblacions i gaudint alhora de la natura? És clar, es tractaria de la bicicleta. I només han calgut 3 hores i 18 minuts perquè l’Israel Núñez, del club Massi – Martorell Bike, hagi completat el recorregut i guanyat en categoria masculina la XXII Travessa Sant Joan Despí-Montserrat el 28 d’octubre.

En categoria femenina la més ràpida ha sigut Simone Friedrich, amb un temps de 4 hores i 15 minuts. El podi s’ha completat amb el Raul Castelló i Luis Pizarro (categoria masculina) i Marta Tora i Aina Capell (femenina). Deu treballadors de TRAM també s’han unit amb molta il·lusió a aquest dia d’esport a la natura i han fet un molt bon paper: l’Antonio Luna (primer en categoria masculina) amb una marca de 5 h 14 min i la Raquel Gómez (primera en categoria femenina) amb 5 h 16 min. Enhorabona a tots els participants!

Fins a 1300 ciclistes han participat en aquesta Travessa, una marxa no competitiva organitzada cada any pel Club Ciclista Sant Joan Despí amb col·laboració amb TRAM. Enguany, ha tingut un itinerari senyalitzat de 75 quilòmetres per pistes i camins de muntanya amb desnivells de fins a 2.025 metres, sent el més dur l’últim tram (entre Castellbell i el Vilar i el Monestir de Santa Cecília de Montserrat).

En aquesta marxa les innovacions del món ciclista són molts presents, ja que cada vegada participen més “Fat Bikers”, ciclistes que utilitzen bicicletes de muntanya amb rodes gegants, molt útils per utilitzar en sòls de pedra, neu o sorra. Cada vegada està més de moda, i en aquesta edició el nombre ha augmentat fins a arribar a 14 Fat Bikers!

Si disposes de bicicleta, no només pots utilitzar-la per a fer esport, també pots combinar-la amb el TRAM per anar a la feina. Sempre que la capacitat del tramvia et permeti accedir, pots utilitzar els espais reservats exclusivament per bicicletes.

D’aquesta manera contribueixes a moure’t per la ciutat d’una forma més sostenible i arribes més de pressa que utilitzant el tramvia i continuant a peu!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.