Pare, et regalo el TRAM!

Com cada any, per Sant Josep, a més de menjar crema catalana, commemorem el dia del pare. Aquest any us proposem que fugiu de la clàssica corbata, el cinturó, la cartera o el bolígraf. En un dia tan important, us volem proposar que obsequieu el vostre progenitor amb un regal de la botiga del TRAM.

Amb més de 10 anys de vida, el tramvia s’ha convertit sens dubte en un símbol de la Barcelona moderna, i ja no ens imaginem la ciutat sense ell. Si teniu un pare urbanita, segur que gaudirà amb el vinil decoratiu amb l’skyline de la ciutat comtal. Si és amant del transport ferroviari, li podeu regalar un pòster amb vint-i-dos vehicles, des de trens d’alta velocitat a trens de rodalies, metros, tramvies, cremalleres i funiculars. Si li agrada el cafè amb llet del matí o el té de la tarda, una tassa molt ben decorada, i si el que sempre vol és baixar a la platja, li encantarà la tovallola, la samarreta i l’ampolla tèrmica. Si és previsor, agraïrà el paraigua, si és enginyòs o somniador, una llibreta amb goma per no deixar perdre cap detall, i si teniu un pare casolà, el podeu sorprendre amb un coixí, una estora o un peluix tan suau, que només el voldrà abraçar.

Us animeu a entrar a la botiga del TRAM? És molt accessible, la teniu al mòbil, ordinador o tauleta, allà on vosaltres vulgueu! Només heu de clickar a botiga.tram.cat i trobareu un munt d’idees i detalls de TRAM!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.