El TRAM participa a la Magic Line

Un acte tan senzill com caminar es va convertir el passat diumenge en una acció solidària de grans dimensions. La caminada Magic Line que organitza des del 2014 l’Ordre Hospitalària Sant Joan de Déu, va aplegar més de dotze mil participants a Barcelona, que van recaptar gairebé 300.000 € amb el lema Quilòmetres d’il·lusions.

Dels 887 equips inscrits, 67 eren empreses, i entre elles, dos equips del TRAM amb 40 treballadors, entre operadors, inspectors, responsables de línia, directors de màrqueting i operacions, gerència, atenció al client, manteniment i administració.
Els treballadors de TRAM, mobilitzats en favor de les persones que es troben en situació vulnerable, van recórrer els carrers de Barcelona des de la Font de Montjuïc fins a la plaça de la Catedral, en un tram de 10 km, compartint una jornada distesa i molt familiar on no va faltar el bon ambient entre companys de feina.
Els equips podien triar altres recorreguts, de 15, 20, 30 i 40 km, tots amb una causa comuna, sensibilitzar la societat i recaptar fons abans de la caminada, mitjançant nombroses accions solidàries a favor dels centres de Sant Joan de Déu i altres entitats socials del seu territori. Els àmbits en què aquesta entitat treballa són els sense llar, la salut mental, la discapacitat intel·lectual, la dependència, la infància hospitalitzada, la recerca biomèdica i la cooperació internacional.
Des del 2014 la Magic Line ha recaptat més de 600.000 €, amb els quals s’han finançat programes com el de Suport a la vida autònoma de la Fundació Germà Tomàs Canet, en què es dóna allotjament i atenció socioeducativa a persones que presenten una problemàtica social derivada d’una malaltia mental severa i que es troben en situació de sense llar, o el programa de Canoteràpia a Sant Joan de Déu, on els gossos ensinistrats ajuden a millorar el nivell de benestar, immunològic, el sistema hormonal i els problemes de conducta i de llenguatge de les persones amb discapacitat física, mental i amb problemes emocionals. Aquests són alguns dels exemples, però són molts els projectes que s’han dut a terme gràcies a l’ajut de tants esportistes.
La Magic Line estarà també a Mallorca el pròxim 14 de maig i els equips que hi vulguin participar encara hi són a temps, només cal que s’hi inscriguin (http://www.magiclinesjd.org/ca/participar_barcelona), que es fixin un repte econòmic i organitzin activitats solidàries per aconseguir-lo. I també caminar, és clar!!!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.