Et portem a les festes de tardor de Sant Just Desvern

Fins al 27 d’octubre, vine a gaudir i participar de les moltes activitats per a totes les edats que tenen lloc a diferents punts de Sant Just Desvern amb motiu de les Festes de Tardor. Pots consultar el programa sencer en aquest enllaç, però nosaltres et destaquem algunes de les propostes a les quals pots arribar des d’una parada del tramvia.

  • Joan Salvat Papasseit. Dimarts, 15, a les 19 h, l’Ateneu (Rambla de Sant Just, T3) acull una conferència sobre la vida i obra d’aquest poeta clau de la literatura catalana del segle XX. La xerrada anirà a càrrec de Ferran Gadea, historiador i crític literari.
  • Pregó de festes. El divendres 18, a les 20 h, La Vagoneta (Walden, T3) acollirà el pregó de les festes que enguany serà a càrrec de la secretària d’Igualtat i Oportunitats de la Generalitat, Gina Pol Borràs. A continuació, actuació del grup de ball de Raquel Rubiales i aperitiu català.
  • Correfoc. El dissabte 19, a partir de les 21 h, tindrá lloc una de les activitats més esperades per grans i petits. El correfoc començarà a la plaça Verdaguer (Rambla de Sant Just, T3) i acabarà al Casal de Joves (Walden, T3). Hi participen el Rifenyo o drac de Sant Just, els Dimonis Apagallums de Camablanca, els Diables de Castellbisbal, el Drac de Gavà i el Drac de Sant Feliu.  
  • IX Nit de Sant Just al Carrer. El divendres 25 a la nit, diferents botigues del barri del centre (Rambla de Sant Just, T3) estaran obertes fins a la mitjanit per omplir els carrers de llum.  També hi haurà diferents punts de restauració amb  tapes i propostes dels establiments locals; activitats familiars per a totes les edats i propostes musicals, de dansa, màgia i molt més.
  • Festa dels vuitanta a la fresca. Dissabte 26, a partir de les 23 h a la plaça d’Antoni Malaret i Amigó (Rambla de Sant Just, T3). Per si et vols ambientar abans, des de dos quarts de nou, pots gaudir de diferents espectacles de música clàssica, dansa urbana fusió, dansa hip-hop i música pop-rocks.
Share