A la tardor, anem al teatre: 5 propostes per arribar-hi en tramvia

Amb l’arribada de la tardor, la nova temporada teatral ja és aquí. Et presentem cinc propostes per encetar un nou període d’obres i espectacles, cinc cites imprescindibles amb la cultura per rebre per la porta gran la tardor tant a Barcelona com a la Regió Metropolitana. 

  • Ante todo mucha calma. José Corbacho presenta el seu espectacle el 29 de novembre al Teatre Blas Infante (Sant Roc, T5) de Badalona. La seva naturalitat, enginy i capacitat de riure de tot, començant per ell mateix, és el que l’han convertit en una figura de referència als escenaris i platós. Una estona ideal per evadir-se de tots els problemes i només preocupar-se en riure!
    Precisament Corbacho, és un dels convidats al cicle d’entrevistes Trobades al TRAM, amb motiu del 20è aniversari del Tramvia. Una bona oportunitat per recuperar la seva conversa amb Pere Mas en un tramvia, tant a Youtube com a Spotify.
  • Els secrets del fons del mar. Un espectacle familiar que tracta l’emergència climàtica i la protecció del medi marí. La Júlia i en Pep, els protagonistes de la història, viuen unes aventures basades en els maldecaps que poden produir els residus a les platges, sobretot els plàstics, així com en la protecció del medi marí i de les nostres costes. L’espectacle està recomanat per a nens i nenes entre 4 i 12 anys. La funció tindrà lloc al Teatre Joan Brillas (Pont d’Esplugues, T1, T2 i T3.) d’Esplugues de Llobregat.
  • Vosaltres, les bruixes. El Teatre Nacional de Catalunya (Auditori I Teatre Nacional, T4) acull fins al dia 3 de novembre aquesta obra dirigida per la directora Alícia Gorina. L’espectacle es presenta coincidint amb el sisè centenari del primer document sobre bruixeria a Europa a les Valls d’Àneu. L’obra documental es basa en documents històrics i judicials reals que s’articula entorn de diversos processos contra bruixes i bruixots que van tenir lloc al llarg dels segles XV i XVI a Catalunya. 
  • Trencanous. La Internacional Ballet Company aterra a Sant Joan Despí el 8 de novembre per interpretar un dels espectacles més coneguts del món. Amb música de P.I. Txaikovski i solistes de Moldàvia, Ucraïna i Itàlia, la companyia internacional presenta una de les obres més emblemàtiques del repertori clàssic de ballet del món. Una obra que t’atraparà per la seva bonica història i gran tècnica. La funció tindrà lloc a l’Auditori Mercè Rodoreda (Bon Viatge, T1).
  • Tiquismiquis. Un dels millors humoristes de l’Estat espanyol, Mikel Bermejo, presenta el seu espectacle al Teatre Aquitània (Francesc Macià, T1, T2 i T3). En aquest nou show de stand-up del comediant basc es parla sobre fets que ens poden passar a qualsevol en el nostre dia a dia, amb una gran dosi d’humor i improvisació. La funció es podrà veure fins al 4 de novembre.
Share