Fira Internacional del Disc: una festa per als amants de la música

Del 4 al 6 d’octubre de 2024, l’estació del Nord de Barcelona es transformarà en el paradís dels amants de la música amb la 36a edició de la Fira Internacional del Disc de Barcelona. Aquesta fira, una de les més importants d’Europa, reuneix venedors de tot el món (150 estands de 71 venedors), oferint als visitants una oportunitat única per explorar i adquirir milers de vinils, CDs i altres articles musicals exclusius. I, si t’hi vols acostar, t’ho posem fàcil, ja que la parada Marina (T4) del tramvia és ben a prop del recinte i et permetrà arribar a la fira d’una manera ràpida i còmoda.

Un punt de trobada per a col·leccionistes i melòmans

La fira és molt més que un espai comercial: és una autèntica festa de la música. Hi podràs trobar discos que sovint només es venen en aquest tipus d’esdeveniments i que són gairebé impossibles de trobar en línia. Per això, si ets un col·leccionista o busques peces úniques, no te la pots perdre. Però també és una mostra molt atractiva si el que vols és gaudir de l’experiència de remenar entre vinils, CD’s, i altres articles relacionats amb la música: pòsters, samarretes, cassets, llibres, xapes i tota mena de marxandatge.

Un dels grans avantatges de la Fira és la possibilitat de veure i tocar amb les pròpies mans el material disponible. A més, els venedors, molts dels quals tenen més de 30 anys d’experiència, ofereixen consells experts i recomanacions personalitzades.

Un ventall d’ofertes per a tots els gustos

És una bona oportunitat per fer-te amb un disc difícil d’aconseguir o, per què no?, amb una ganga a partir d’1 o 2 euros. A banda de la venda de discos, la mostra es complementa amb activitats paral·leles que contribueixen a fer de l’esdeveniment una experiència immersiva  per als visitants. Una cita imprescindible!

Share