Festa Major de Sant Just Desvern: una celebració Inoblidable

La Festa Major de Sant Just Desvern és un dels esdeveniments més esperats de l’any per als seus habitants, i també per a molts visitants. L’edició d’aquest any, que se celebrarà del 31 de juliol al 6 d’agost, es presenta com una setmana plena d’activitats per a totes les edats, amb una combinació d’espectacles, música i tradicions populars que ompliran els carrers del municipi de vida i alegria durant tota una setmana. Pots consultar el programa sencer en aquest enllaç.

El tret de sortida de la Festa Major tindrà lloc a Can Ginestar el dimecres 31 de juliol amb el pregó inaugural, que anirà a càrrec de l’actor santjustenc Joan Faneca, conegut per la seva trajectòria com a director, autor i productor de la companyia Vol-Ras. Per segon any consecutiu, les barraques s’instal·laran a l’esplanada de La Bonaigua, un espai idoni per gaudir de concerts i altres activitats nocturnes. Els Catarres, un dels grups més destacats del panorama musical català, seran els encarregats d’animar la nit del divendres 2 d’agost gràcies al procés participatiu obert a la ciutadania. També actuaran Knees Up!, un grup que oferirà un recorregut per la música popular des dels anys 60 després del sopar de Festa Major del dissabte 3 d’agost.

Blaus i grocs

Un altre dels punts forts de la festa seran les competicions entre blaus i grocs, que tornaran a enfrontar als veïns en una sèrie de proves lúdiques i esportives (futbol, bàsquet, gimcana pagesa, bingo musical…). A més, el concurs de balcons guarnits premiarà les millors decoracions, afegint un toc de color i creativitat als carrers de Sant Just. No faltaran activitats per als més petits, com la festa infantil Disco x Xics del diumenge 4, que assegura diversió per a tota la família.

El 6 d’agost, festivitat local, serà la culminació d’una setmana inoblidable amb activitats infantils, sardanes, havaneres, una botifarrada i el tradicional espectacle de foc que acomiadarà la festa fins a l’any vinent. Serà una jornada plena de tradicions i germanor, on els veïns podran gaudir plegats de la riquesa cultural de Sant Just Desvern.

Amb la T3!

Per facilitar l’accés a totes aquestes activitats, es pot arribar còmodament a Sant Just Desvern en tramvia (Rambla Sant Just, Walden, Torreblanca i Sant Feliu | Consell Comarcal, T3). Això permet als visitants gaudir de la festa sense preocupar-se pel trànsit o l’aparcament, fent que la Festa Major sigui més accessible per a tothom. Una celebració que promet estar plena d’energia, diversió i participació ciutadana. Amb una programació variada que inclou música, competicions, activitats infantils i tradicions populars, aquesta festa és una cita imprescindible per a tots aquells que vulguin gaudir d’uns dies d’alegria i comunitat. No te la perdis!

Share