Activitats d’estiu que no et pots perdre als centres cívics de Barcelona 

Música, cinema, teatre, literatura, dansa, ciència, exposicions… Totes les disciplines tenen cabuda en les activitats, cursos i tallers d’estiu de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat de Barcelona, formada per 52 espais oberts a tothom i molt propers als ciutadans. I per fer-los encara més propers, et recomanem algunes opcions a les quals podràs arribar fàcilment i ràpidament des d’alguna parada del TRAM.

  • Jazz a la fresca. CC Sant Martí (Sant Martí de Provençals, T5 i T6). 27 de juny i el 4 i l’11 de juliol. Una nova edició del cicle estival que inclou tres actuacions en directe a l’esplanada de davant del centre: Tronik (un quartet capaç d’acostar el públic l’essència del jazz a través d’un llenguatge contemporani i una sonoritat inconfusible), Oscar Wolf & The Street Serenaders (una formació que presenta un repertori de clàssics del jazz i el swing) i els barcelonins Pablo Martín Trío (amb un directe fresc, elegant i enèrgic)
  • Tallers de malabars. CC Can Felipa (Pere IV, T4). 18 de juliol, de 17 a 18.30 h. Una proposta gratuïta, a partir dels 6 anys, amb inscripció prèvia aquí. Els més petits aprendran tècniques de motricitat a través del circ i les seves diverses disciplines. També aprendran a diferenciar i fer servir diversos tipus d’instruments de malabarisme i a fabricar-ne alguns d’ells.
  • Taller de Dj. CC del Besòs i el Maresme (El Maresme, T4 o Sant Martí de Provençals, T5 i T6). 22, 24, 29 i 31 de juliol de 17.30 a 19  h. Els més joves podran descobrir els conceptes bàsics del djing en aquest taller pràctic i participatiu. Les inscripcions s’han de fer presencialment.
  • La Barceloneta dansa. CC Barceloneta (Ciutadella I Vila Olímpica, T4). 5 de juliol, de 19 a 21 h. Una activitat gratuïta liderada per La cia de dansa La Quebrà que guiarà els assistents per un recorregut des del Centre Cívic fins a les places del Poeta Boscà i de la Barceloneta. En el camí, es podran veure 3 propostes/extractes de peces de dansa.
  • Cinema a l’aire lliure. CC Sant Martí (Sant Martí de Provençals, T5 i T6). El cicle Pantalla Barcelona de la Xarxa de Centres Cívics, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb la col·laboració de l’Acadèmia de Cinema Català, il·lumina dotze pantalles a l’aire lliure amb vuit produccions recents. A Sant Martí es podrà veure el film Vasil (2 de juliol) i Loli Tormenta (9 de juliol). L’entrada és gratuïta. En un altre centre cívic, el del Fort Pienc (Marina, T4), s’emetrà la pel·lícula Upon entry (18 de juliol). L’entrada és gratuïta.

Deixa’t sorprendre per la varietat i la qualitat de les propostes i tria’n la que més s’adapti als teus gustos i necessitats. Segur que passaràs un estiu ben entretingut i cultural! Pots consultar tota la programació d’activitats dels centres cívics barcelonins en aquest enllaç.

Share