La bicicleta i el tranvia, junts per una mobilitat sostenible

El 6 d’octubre, Barcelona fomenta la mobilitat sostenible amb la Festa de la Bici, que tindrà lloc al passeig de Lluís Companys, on TRAM tindrà un estand amb activitats de mobilitat, sostenibilitat, concursos… amb un marcat component educatiu per sensibilitzar sobre la necessitat de reduir les emissions i apostar per mitjans de transport sostenibles. Així mateix, es farà una Bicicletada popular des del carrer Aragó, entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sicília, esdeveniment que suposa algunes afectacions del servei de TRAM, concretament de 10 a 12 h en la línia T4 en el tram comprès entre les parades de Ciutadella I Vila Olímpica i Glòries.

Barcelona es converteix així en el centre neuràlgic de la mobilitat sostenible amb la celebració del Dia de la Bici, un esdeveniment que busca fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i saludable. Durant tot el dia, els visitants podran gaudir d’una gran varietat d’activitats pensades per a totes les edats i perfils, tant per als amants de les dues rodes com per als qui desitgen conèixer més sobre la mobilitat sostenible. 

Bicicletada popular: un passeig per la ciutat

Un dels plats forts del Dia de la Bici serà la Bicicletada popular, una ruta oberta a tothom. Aquesta pedalada permetrà als participants recórrer alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat en un ambient festiu i reivindicatiu. La Bicicletada vol ser no només una jornada de diversió, sinó també una mostra de suport a l’ús de la bicicleta com a alternativa de transport amable i respectuosa amb el medi ambient a Barcelona.

El Dia de la Bici s’emmarca en els esforços de l’Ajuntament de Barcelona per promoure una mobilitat més sostenible, segura i eficient. Amb la Festa de la Bici i altres iniciatives similars, la ciutat aposta per incentivar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, ajudant a descongestionar el trànsit, reduir la contaminació i fomentar un estil de vida saludable.

Si ets amant de la bicicleta o simplement tens curiositat per conèixer més sobre les possibilitats de la mobilitat sostenible, el 6 d’octubre és la data ideal per apropar-te al passeig de Lluís Companys i sumar-te a aquesta jornada festiva. T’hi esperem!

Share