TRAM et porta a fer capbussades refrescants

La temporada de bany ja fa unes setmanes que ha començat, però si encara no tens vacances i no vols o no pots allunyar-te gaire de la Regió Metropolitana et recomanem alguns espais, d’aigua salada i d’aigua dolça, perquè passis una estona molt refrescant.

Les platges de Barcelona t’ofereixen múltiples opcions, més enllà de remullar-te i prendre el sol. Pots triar la que més s’adapti a les teves necessitats en aquest enllaç de platja a platja, on també et pots informar de les activitats i els equipaments que hi trobaràs en aquests espais de bany.

  • Si vols anar-hi amb la teva mascota, pots triar la platja del Llevant (El Maresme o Selva de Mar, T4) que té una llargada de 375 m i on es permet l’accés amb gossos a la zona habilitada, de 10.30 h a 19.30 h. 
  • Si el que busques és practicar algun esport, en aquest cas la teva opció passa per anar a la platja del Bogatell (Ciutadella I Vila Olímpica, T4), on hi ha diversos equipaments per jugar a futbol platja, bàsquet, voleibol, ping-pong, gimnàstica…
  • Si ets dels banyistes que necessiten relaxar-se i gaudir de tranquil·litat, la platja de la Nova Mar Bella (Fluvià, T4) serà la teva millor elecció. Considerada una de les més tranquil·les de la ciutat, també té una àrea de vòlei.
  • Si no suportes la sorra de la platja, però t’agrada més el mar que la piscina, també tens el teu espai. La zona de bany del Fòrum (Fòrum, T4) és una mena de piscina oberta al mar, sense sorra, al qual s’accedeix per unes escales des d’una plataforma a la superfície.

Però, aquestes no són les úniques propostes que et recomanem per refrescar-te. Sense anar molt lluny de Barcelona, el tramvia també et porta fins a platges, potser una mica menys massificades que les de la capital catalana:

  • Si a més de banyar-te al mar, vols que prendre el sol sense limitacions, et recomanem la platja del Coco (Gorg, T5), a Badalona entre el pont del Petroli i el Port. A més de ser un espai molt tranquil, també disposa d’una àrea per fer nudisme.

I també et portem fins a diverses piscines on passar un dia en remull en localitats del Baix Llobregat

  • A Cornella, pots optar per les piscines exteriors de Can Mercader (Ignasi Iglésias, T1 i T2) o la del Parc Esportiu Llobregat (Les Aigües o Cornellà Centre, T1 i T2), que estaran obertes fins a l’1 de setembre de 10.30 a 19.15 h. Entrades puntuals i abonaments de temporada.
  • Piscina de l’Escorxador, Sant Feliu (Sant Feliu | Consell Comarcal, T3). Oberta des del 14 de juny i fins al 8 de setembre. Entrades puntuals i abonaments mensuals i de temporada. La piscina disposa de dos vasos d’aigua, vestidors, servei de bar i zona de pícnic.
  • Piscines Municipals Recreatives Fontsanta, Sant Joan Despí (Centre Miquel Martí i Pol, T2 o Moisès Broggi, T3). Obertes des del tercer dissabte de juny i fins al primer diumenge de setembre ininterrompudament. Amb solàrium, vestidors i zona de pícnic.

Banyador, crema solar, tovallola i T-Mobilitat a punt? Doncs, ja ho tens tot preparat per gaudir del bon temps i refrescar-te al mar o a la piscina. Bon estiu!

Share