Plans divertits per fer amb nens al voltant de Barcelona

Barcelona i els seus voltants ofereixen una gran varietat d’opcions per a famílies que busquen activitats entretingudes per als més petits de la casa, especialment durant les llargues vacances d’estiu. Des de parcs urbans fins a experiències culturals, aquí tens quatre plans que no et pots perdre.

  • Bosc Urbà de Barcelona (Fòrum, T4): et presentem un oasi de diversió i adrenalina sense sortir de la ciutat. Situat a prop de la platja, aquesta proposta ofereix múltiples atraccions, parcs infantils temàtics i espais oberts perfectes per a jugar i gaudir amb colla. És un pla ideal per esbargir-se i que pots complementar amb un bany a la propera zona de bany del Fòrum. Amb atraccions i recorreguts de diferents nivells, és perfecte per gaudir amb els amics i la família i per a totes les edats. 
  • Zoo de Barcelona (Wellington, T4): el Zoo de Barcelona és una destinació clàssica per a famílies. Amb més de 400 espècies d’animals, passar una jornada en aquest espai es garantia de diversió i de descobriments. A més de veure animals exòtics, el zoo ofereix activitats educatives i espectacles en viu que mantindran els nens entusiasmats durant tota la jornada.
  • Cinema IMAX Diagonal Mar (El Maresme, T4): per a una experiència cinematogràfica única, el Cinema IMAX és l’opció idònia. Amb la seva pantalla gegant i tecnologia de so immersiva, les pel·lícules prenen vida davant dels espectadors, amb ofertes per a tots els públics. És una idea excel·lent per a una tarda de pel·lícula en família o per veure les últimes estrenes en un format espectacular.
  • Piscines Municipals Parc dels Torrents (Can Clota, T1, T2 i T3): quan arriba l’estiu, res supera la diversió a les piscines municipals, i les del Parc dels Torrents són de les més grans a la Regió Metropolitana. Ubicada a Esplugues, aquest complex ofereix múltiples piscines, tobogans aquàtics i zones de joc amb aigua, perfectes per a refrescar-se i passar un dia sencer ben entretingut. Les piscines estan vigilades i disposen de serveis com vestidors i zones d’ombra per a la comoditat de tota la família.

Ara que coneixes aquestes opcions divertides per a activitats amb nens al voltant de Barcelona, ja pots planificar el vostre pròxim dia d’aventura familiar. Que vagi de gust! 

Share