El Pride 2024 omple de color (i activitats) Barcelona

El Pride torna a aterrar a Barcelona amb més força que mai. Durant gairebé dos mesos, l’orgull LGTBI+ inundarà els barris i carrers de la ciutat per celebrar la diversitat sexual, que tindrà el moment àlgid el 20 de juliol amb una gran manifestació Pride.

Encara que el Dia Mundial de l’Orgull sigui el 28 de juny, Barcelona ja s’ha posat les piles per celebrar una de les reivindicacions amb més pes del moment, oferint als ciutadans i visitants de la ciutat i dels entorns múltiples activitats lúdiques que s’entendran durant els primers mesos de l’estiu. Durant aquests mesos, els barris de la Ciutat Comtal acolliran concerts, exposicions, trobades i xerrades de reflexió i divulgació i moltes altres activitats, on amb el TRAM, et serà molt fàcil accedir-hi. A més, TRAM dona visibilitat al Pride amb el vinilat d’un tramvia i patrocina algunes activitats, com una xerrada a la UPF que tractarà del professorat LGTBIQ+.

Tot seguit, un llistat d’activitats per al pròxim mes de juny a prop del TRAM:

D’altra banda, molts són els museus que també celebren el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Orgull de museus, ofereix propostes per integrar la diversitat sexual, afectiva i de gènere en l’esport, l’art, la natura, etc. Hi ha exposicions, visites guiades, tallers i més activitats. Alguns dels museus que hi participen són el Museu de Ciències Naturals (Fòrum T4), el Museu Etnològic i de Cultures del Món (Wellington T4), o el Museu Marítim o el Nacional d’Art de Catalunya.

Paral·lelament, els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol, se celebraran els mítics concerts reivindicatius que cada any aconsegueixen atraure al cor de Barcelona algunes de les estrelles musicals del moment. Consulteu el seu Instagram perquè no us perdeu cap detall de tot el que estan organitzant.

Així que ja ho saps, uneix-te a celebrar l’Orgull a Barcelona i participa en les múltiples activitats organitzades per l’edició d’enguany! 

Share