Arriben les nits d’insomni a Cornellà

Les nits d’insomni són benvingudes durant els caps de setmana de juny i juliol, perquè així tenim l’excusa perfecta per participar en les activitats de Nits d’Insòmnia Cornellà.

Aquest programa es dirigeix a les persones d’entre 18 i 35 anys amb l’objectiu de dinamitzar l’oci nocturn d’una manera saludable i divertida. Enguany, es du a terme la 12a edició, que des de fa anys es programa amb molt d’èxit entre la primavera i l’estiu.

Les activitats que es proposen són diferents de les realitzades habitualment als centres cívics o parcs, com per exemple una gimcana inspirada en Harry Potter, tallers de cultura coreana, un torneig de Scrabble o de videojocs. Avorrir-se en les Nits d’Insòmnia és impossible!

  • Nit de Scrabble: divendres 14 de juny, de 21.30 h a 00.30 h, a la Biblioteca Central (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2).
  • Gimcana de Harry Potter: dissabte 15 de juny, de 22 h a 1 h, al Parc de Can Mercader.
  • Nit de rodes (cal portar skateboard o patinet): divendres 28 de juny, de 22 h a 00 h, al Park Cornellà (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2).
  • Taller de circ: dissabte 29 de juny, de 22 h a 00 h, a la plaça de l’Església (parada Les Aigües – línies T1 i T2).
  • Nit coreana (es faran tallers de música k-pop, pintura cuina i cal·ligrafia de Corea): divendres 5 de juliol, de 22 h a 2 h, al centre cívic Sant Ildefons (parada El Pedró – línies T1 i T2).
  • Torneig de videojocs: dissabte 6 de juliol, de 22 h a 00 h, al Citilab (parada Fontsanta | Fatjó – línies T1 i T2).

Totes les activitats són gratuïtes i és tan senzill participar com apropar-se a l’espai el dia i hora proposats (en casos puntuals cal inscriure’s al web www.cornella.cat). Podeu consultar la programació completa al web.

Nits d’Insòmnia és ideal per participar o bé en grups o bé de manera individual i fer noves amistats. Els caps de setmana de juny i juliol tranuitar serà ben divertit!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *